Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

dyako

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dyako

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз за това на моя рутер съм ограничил по мак :D Но се случва понякога и мен да забрани, ходя да му изключвам от тока и пак го включвам
 2. Thinking in Java - тази съм я чувал, преди години я четох и по спомени мисля, че е за начинаещи. Иначе според мен по-добре да се учи php или C# .net от колкото Java, но мое мнение.
 3. Според мен хакерски филми е малко относително понятие. Последния филм, свързан с компютри и интернет беше сюжет под формата на онлайн игра истината или предизвикателството. В общи линии, героите се регистрират в играта и трябва да приемат предизвикателства, с които трупат рейтинг и така заемат топ позиции. Колкото повече се изкачват в класацията, по-трудни стават изпитанията.
 4. DeepWeb много ми е смешно, още повече че картинката ми прилича на това: Тази картинка е като за малки деца. По-просто казано, всеки сайт вижда IP адреса на потребителя и може да разрежи или забрани достъпа до сайта. Явно има сайтове, които не дават достъп на почти всички IP както и тези на ботовете на търсачките. За това те не присъстват в резултатите на търсене. Явно са решили, единствено на тор мрежата да дават достъп, тъй като, както казаха, тя е криптирана и съответния потребител остава "скрит". Според мен тор мрежата може да се засече от вашия интернет доставчик, мож
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.