Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

kentavur

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kentavur last won the day on November 13 2018

kentavur had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kentavur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Здравейте, Дайте съвет за избор на рутер, сега съм с Huawei hg8245 на А1 (na 100 mb съм, панелен апартамент с дебели стени), но е много зле, а пусне ли се и VPN още по лошо. Понеже е оптика, която влиза доректно в него съм решил да сложа рутер след този на А1. Спрял съм се на TP-Link Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C7 AC1750, но ми препоръчаха да си сложа това https://www.senetic.bg/product/UAP-AC-LR. Идеи...???
 2. Здравейте, много благодаря за съветите предал съм всичко дословно и мисля, че се е свързал с правоохранотелните органи от линка. За камерата съм му казал отдавна да сложи една лепенка, ама нали знаете че ние хората много не слушаме като ни говорят и си казваме, е точно мен ли ще снимат. Надявам се да се оправят нещата. Благодаря на всички за навременните отговори и съвети. Хубав ден!
 3. Здравейте, Може би темата не е точно за тук, но все пак нещата са сериозни. Мой колега ми сподели, че някакъв хакер го е записал докато гледа филми за възрастни и го е записал как прави ... сещате се какво. Сега му иска 7000 $, иначе ще пусне видеото до всичките му контакти в abv.bg. Хакерът е успял да разбие паролата му в abv.bg и е копирал всички контакти. Колегата вече е сменил паролата на пощата си и каза че 7 месеца не си е пускал компютъра, но преди седмица го е пуснал и веднага е получил съобщение за откуп. Също така трябва да плати в биткойн. Колегата е пред пенсия не разбира нищо от компютри, не знае какво да прави и е доста притеснен, ако се стигне до това видео ще е много неприятно. Помоли ме да му съдействам, ако мога и затова пиша. Давайте варианти...
 4. Не лоша идея, но 120 коментара не са никак малко. От друга страна обучението си е доста скъпо и е хубаво да бъде споделено. Ще видим
 5. Здравей Powerful, Има адски много информация за биткойн в интернет, просто трябва много да се чете. Ето ти един от многото информативни сайтове: https://bitcoin.org/bg/getting-started Ако искаш да печелиш това което мога да ти кажа е че трябва доста да инвестираш, защото биткойн вече е за хора с пари. Може да опиташ с някоя друга криптовалута да придобиеш опит и да вкараш по-малко пари все пак винаги има риск да загубиш.
 6. Аз се запознах с възможностите, но не знам кой вариант да избера. Идеята ми е с образователна цел да се запозная и в последствие да си използвам Kali.
 7. Здравейте, кажете кой е най-удачния вариант за инсталиране на Kali, чрез Virtual Box, на харда или...?
 8. Здравей колега, това което мога да добавя е че Интернет доставчиците гарантират скоростта по договор само на кабел, не и безжичния Интернет, ако има 50 МБ максимална скорост тя ще бъде достигната на кабела. Аз има голям проблем със скоростта, която беше между 2 и 10 и се обаждах много пъти, докато не ми казаха това, така че ти си супер като гледам снимката. Проблема се решава с по хубав рутер, както пише по-горе или помоли доставчика да ти сложи още един рутер някъде на мен ми предлагаха, но отказах. Хубав ден.
 9. Благодаря основно ме интересуваше дали може чрез тях да се изпрати информация или да се осигури някакъв достъп. Исках и странично мнение, след като порових в нета за инфо. Иначе фирмата няма нищо общо със замърсяване на въздуха или с gephi.
 10. Някой може ли да ми каже за какво би се използвала програмата AirGis 10.5. Намерих я инсталирана на един служебен компютър в папка Python27. Сега аз използвам компютъра, но по времето, когато е направена инсталация не го използвах. По принцип не трябва да се инсталира такива програми, също намерих в control panel инсталирано приложение на име "gephi". Интересува ме възможно ли е да са използвани за изпращане на някаква информация или достъп до нещо? Не знам за какво служи AirGis и трябва да разбера дали някой не е правил нещо нередно във фирмата за да не си изпатя аз след време?
 11. От сайта може: http://eh.ict-academy.bg/index.php?page=закупуване
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.