Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

kentavur

Потребители
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

kentavur last won the day on Ноември 13 2018

kentavur had the most liked content!

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно kentavur

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. kentavur

  Изнудване от хакер

  Здравейте, много благодаря за съветите предал съм всичко дословно и мисля, че се е свързал с правоохранотелните органи от линка. За камерата съм му казал отдавна да сложи една лепенка, ама нали знаете че ние хората много не слушаме като ни говорят и си казваме, е точно мен ли ще снимат. Надявам се да се оправят нещата. Благодаря на всички за навременните отговори и съвети. Хубав ден!
 2. Здравейте, Може би темата не е точно за тук, но все пак нещата са сериозни. Мой колега ми сподели, че някакъв хакер го е записал докато гледа филми за възрастни и го е записал как прави ... сещате се какво. Сега му иска 7000 $, иначе ще пусне видеото до всичките му контакти в abv.bg. Хакерът е успял да разбие паролата му в abv.bg и е копирал всички контакти. Колегата вече е сменил паролата на пощата си и каза че 7 месеца не си е пускал компютъра, но преди седмица го е пуснал и веднага е получил съобщение за откуп. Също така трябва да плати в биткойн. Колегата е пред пенсия не разбира нищо от компютри, не знае какво да прави и е доста притеснен, ако се стигне до това видео ще е много неприятно. Помоли ме да му съдействам, ако мога и затова пиша. Давайте варианти...
 3. kentavur

  CEHv9 Certified Ethical Hacking ...

  Не лоша идея, но 120 коментара не са никак малко. От друга страна обучението си е доста скъпо и е хубаво да бъде споделено. Ще видим
 4. kentavur

  Биткойн

  Здравей Powerful, Има адски много информация за биткойн в интернет, просто трябва много да се чете. Ето ти един от многото информативни сайтове: https://bitcoin.org/bg/getting-started Ако искаш да печелиш това което мога да ти кажа е че трябва доста да инвестираш, защото биткойн вече е за хора с пари. Може да опиташ с някоя друга криптовалута да придобиеш опит и да вкараш по-малко пари все пак винаги има риск да загубиш.
 5. Аз се запознах с възможностите, но не знам кой вариант да избера. Идеята ми е с образователна цел да се запозная и в последствие да си използвам Kali.
 6. Здравейте, кажете кой е най-удачния вариант за инсталиране на Kali, чрез Virtual Box, на харда или...?
 7. Здравей колега, това което мога да добавя е че Интернет доставчиците гарантират скоростта по договор само на кабел, не и безжичния Интернет, ако има 50 МБ максимална скорост тя ще бъде достигната на кабела. Аз има голям проблем със скоростта, която беше между 2 и 10 и се обаждах много пъти, докато не ми казаха това, така че ти си супер като гледам снимката. Проблема се решава с по хубав рутер, както пише по-горе или помоли доставчика да ти сложи още един рутер някъде на мен ми предлагаха, но отказах. Хубав ден.
 8. kentavur

  AirGis in Python27

  Благодаря основно ме интересуваше дали може чрез тях да се изпрати информация или да се осигури някакъв достъп. Исках и странично мнение, след като порових в нета за инфо. Иначе фирмата няма нищо общо със замърсяване на въздуха или с gephi.
 9. kentavur

  AirGis in Python27

  Някой може ли да ми каже за какво би се използвала програмата AirGis 10.5. Намерих я инсталирана на един служебен компютър в папка Python27. Сега аз използвам компютъра, но по времето, когато е направена инсталация не го използвах. По принцип не трябва да се инсталира такива програми, също намерих в control panel инсталирано приложение на име "gephi". Интересува ме възможно ли е да са използвани за изпращане на някаква информация или достъп до нещо? Не знам за какво служи AirGis и трябва да разбера дали някой не е правил нещо нередно във фирмата за да не си изпатя аз след време?
 10. От сайта може: http://eh.ict-academy.bg/index.php?page=закупуване
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.