Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

fbbowS

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

fbbowS last won the day on March 25 2018

fbbowS had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,163 profile views

fbbowS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. Ако някой все още има желание да получи лекции по Python, мога да му ги пратя на лично, лекциите са от SoftUni - Programming Basics with Python, а трябва да погледна, но мисля, че имам и Python Fundamentals.
 2. Здравейте, за тези които не знаят, преди няколко дни човек на име Dylan McKay изтегли своята facebok data от настройките на facebook под формата на Zip file и се оказа, че вътре има записани всичките му контакти от телефона и записи кога и по колко време е говорил с тях. Който иска може да отиде в facebook/settings/ и от там да изтегли zip file-а, който трябва да се extract-не. След това влизате в папката html/index.htm/Contact info и ще намерите информацията с кой сте говорили и кога. Знам, че е нормално да има тази информация, като се има предвид, че когато си изтеглим messenger ние се съгласяваме с това messenger да има достъп до наште контакти, но все пак е малко плашещо.
 3. fbbowS

  Blockchain

  Здравейте, реших в тази тема да обясня малко повече какво е Блокчейн ( Blockchain). Blockchain е списък от записи, наречени блокове, които са свързани помежду си и криптографирани. Blockchain има подробна информация за всички адреси на Bitcoin потребители както и за техния баланс. Накратко, Blockchain е технология която записва в база данни транзакции направени между двама потребители. Който знае английски може да види този клип -
 4. Сега ще се напълни с въпроси като "kak se xakva facebook?"
 5. Здравейте, преди малко тръгнах да инсталирам Nvidia Driver-ите на Kali Linux, използвах командата apt install -y ocl-icd-libopencl1 nvidia-driver nvidia-cuda-toolkit. Но след reboot-а ми излезна черен екран. Пробвах да го пусна на recovery mode, но не стана. Пробвах ctrl+alt+f1 и пак нищо не стана. Опитвам се да отворя terminal-а за да rename-на xorg.conf file-а, но не мога.
 6. Темата не е за тук. Сложил си я в ''Условия за позване, препоръки и работа с форумите''.
 7. Това е нормално, винаги когато си свържеш рутера с LAN кабел към PC или лаптоп връзката е по-бърза. Звъннах на net1 преди няколко месеца и те поне така ми казаха.
 8. cracker - личност, която нарушава сигурността на софтуер. Back door - дупка в сигурността на компютърна система. LAN - Local Area Network Firewall - Специализиран хардуер или софтуер, който проверява мрежовия трафик, преминаващ през него и разрешава или забранява достъпа по определени правила. Proxy - една от основните дейности на проксито е чрез тях се изказва заявка когато един компютър зад прокси иска някой файл от интернет.При направена такава заявка от дадено pc в някоя LAN мрежа, тя се взима от проксито и се предава към интернет от името на публичния адрес на проксито. WPS - Wi-Fi Protected Setup WPA - Wi-Fi Protected Access VPN - ( Virtual Private Network) При свързване с VPN целия ви трафик минава през криптиран тунел до този VPN и се пренасочва през него към крайната точка. Някои неща за да ги обясня по-добре съм гледал от сайтове. Ако съм пропуснал нещо ще се радвам да ме поправите.
 9. Благодаря за бързия отговор. От няколко часа гледах в интернет, но в никой сайт не пише за това на български. а в повечето английски сайтове , е написано доста объркващо.
 10. Четох на доста места, че няма смисъл да се използва кода - system(“pause”); при програмирането с C++. Искам да попитам дали го използвате и дали има смисъл да го ползвам ? До колкото разбрах го използват ветераните в програмирането, но всъщност е безмислено.
 11. Еми сега видях клиповете и знам нещата до 4 урок, затова сега направо почвам да ги гледам. А колкото до Python бях решил с него да започна, но ми се стори доста труден и гледах по форумите, че е най-добре с C++ да започнеш и от там на Java или Python. Мерси за помоща
 12. Извинявай, просто не се замислих, че трябва да е в оффтопик.
 13. Здравейте, на скоро започнах да уча C++ и за сега ми е доста интересно, но въпроса ми е дали ми е много нужна математиката, защото нямам кой знае какви познания, а видях в един сайт, че има доста формули.По принцип осъзнавам, че за всеки програмен език е нужна математика, но се надявам, че не ми трябва чак висша математика.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.