Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

DmC.

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DmC. last won the day on September 10

DmC. had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About DmC.

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте хора! Може ли някой да изкочи с идея за приложение за следене на мобилен телефон без значение дали iOS или Android? Прочетох една тема в която се споменава Phone tail но не откривам приложението никъде. Благодаря за вниманието!
 2. справих се със Link shortener'а,благодяря ти @Gettre но самият линк примерно е http://rowbit.us/477842 >> жертвата няма как да не се усети за какво иде реч..а когато го мина през Link shortener'а на Google примерно,всичко е ок нали и когато го постна в браузъра си ми казва че линка не отговаря на условията за сигурност на Google или нещо такова.. но пък като го пратя в месинджър не ми го блокира,което е добре Съжелявам ако се изразявам тъпо и пиша глупости,но тепърва навлизам в тази сфера и все още чета из форумите и пробвам някой от интересните неща които виждам тук
 3. да,но защо ми дава началото на адреса като userpagehere.co.vu?
 4. хакът от z-shadow e само за настолни компютри и лаптопи,когато се отвори от Iphone или Android устройство,казва че страницата не съществува..а когато си направиш Custom page и го правиш във FB примерно излиза диалогов прозорец,който казва че линкът е съмнителен и не позволява да го пратиш.. някакви идеи ?
 5. имаш ли CLEAN линк за сваляне на NJRAT,ако можеш сподели го.Иначе съм си свалил Babylon и Revenge RAT и се чудя кой да ползвам.. някой със съвет и помощ евентуално
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.