Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Ragnarök

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ragnarök's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Но със сигурност няма да текат пръскачките пред народното събрание защото хакерът който стои зад това го обвиняват в тероризъм!
 2. Мисля че е натопен. И най вероятно ще си измият ръцете с него. Не смятам че някой със знания, които са му позволили да намери слабо място на НАП, ще позволи да бъде хванат така лесно.
 3. Някой ще може ли да сподели линк към изтеклата информациа, за да проверя дали информацията ми и тази на семейството ми е там?
 4. Здравейте, Както сигурно сте разбрали от новините хакери свалиха лични данни от базата данни на НАП. До колкото разбрах част от данните са били качени в anonfile но не успях да намеря линк. Ето и малко информация от където разбрах че файла е с парола: ЛИНК Някой ако може да сподели повече информация около файла и от къде може да се намери? Поздрави!
 5. Аз също съм онлайн записан за Мрежова сигурност. За първи път се записах за такъв курс(предимно записвам курсове за кодене, не за мрежи), но ми излгежда интересен, дано остана доволен. Относно TOR, с няколко думи мога да кажа, че чрез нея имаш достъп до DeepWeb, DarkWeb и т.н. Предполагам си засичал снимки подобни на тези ->
 6. Благодаря за информацията. Напълно съм съгласен с теб.
 7. Надявам се не са чак толкова трагични Но за моето ниво на хакерство, което не е високо, всяка лекция би ми дошла добре. По начина по който отговори, ми остави впечатление че имаш достъп до линковете. Бих се радвал да разменим някое ЛС, в случай, че ги имаш
 8. Може ли да направиш tutorial за това как се правят FUD stub-ове и как да криптираме файл, например на jRAT със Aegis Crypter. Най вече ме интересува това как се прави FUD stub. Предполагам има и други които се интересуват. Ако нямаш време или не ти се занимава бих се радвал да споделиш линкове с материали, които биха ни обяснили добре как се правят stub-ове. Ще се радвам много ако се нагърбиш с тая задача и направиш tutorial,защото много добре обясняваш, и всичко ти се разбира.
 9. Като поразгледах сайта и темите, видях още една програма която върши същата работа - fluxion. Ето и линк https://www.xakep.bg/forum/index.php?/topic/539-как-да-хакнете-wifi-парола-без-bruteforcing/
 10. Благодаря за материалите. Отностно лекциите, нямах в предвид някой да ми каже какво е научил. В СофтУни записват проведените лекции и ги качват в ютуб, обаче са заключени и само тези които са записани за курса имат достъп до тях(линковете). Въпроса е там че след като те имат достъп може да ги пратят тези линкове на приятели, познати и т.н. които също може да ги гледат стига да знаят линка, без да са се записали за курса. За това бих се радвал на някой добър човечец който би споделил тези линкове.
 11. Това с кракването не става, изпровал съм го много пъти и за да стане ти трябва много ама много добър компютър и да не използваш таблиците с вписаните пароли, уж които се използват най много. Мисля че имаше някаква команда която като въведеш някакви символи и почва да ги комбинира по различен начин и един вид да си генерира сама таблицата от която да извличаш паролите. По този начин ако познаваш човека, който ще хакваш, може по някакъв начин да изключиш част от символите и да стане малко по бързо, но пак казвам за генериране на паролата се иска много добър компютър който да генерира по много ключове на секунда. Има друг вариант за хакване но и той не е 100% сигурен, пускаш phishing, който клонира желания от теб wi-fi и по този начин някой като влезне в клонинга му излиза страница в която го кара да си вкара паролата 'уж' да ъпдейтне рутера, и ти показва вкараната парола.
 12. Здравейте! Надявам се че темата е за тук. Преди време в СофтУни имаше курс за етично хакерство и бих се радвал ако някой може да сподели ресурсите от този курс. За съжаление преди време направиха повечето от отворените курсове 'закрити', така че да се заплаща за тях, което е разбираемо, но моето положение е, че не мога да си позволя на този етап да си заплатя курса, който е 170лв. Ще се радвам ако някой добър човек, който се е записал за курса, сподели линковете на видео клиповете от Ютуб, дори то на ЛС.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.