Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Pentester

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Pentester

 1. Само да добавя, че вече атаките към новите модеми са много трудни, може да се пробият само старите защото новите имат няколко защити, примерно им се сменя паролата на всеки 6 или 12 часа.
 2. Parrot OS е доста хвалена ОП система но не мен не ми харесва точно заради този тип проблеми. Използвай Kali Linux от по-старите версии 2018'та примерно, че новите нещо се бъгват.
 3. Имам братле но трябва да видя най добрите и ще ти ги пратя ако искаш.
 4. https://anonfile.com/Cc5b1b35n9/Safe3WVS-9.0_rar https://anonfile.com/G65b1a3fne/WebCruiserWVS_rar WebCruiser се инсталира (дал съм и Crack) но тази програма има една тънкост повечето не я знаят. Примерно понякога Data Base се криптира (примерно fFfWf#@ad#@$) излиза ето така или подобно. Но с тази програма това не е голям проблем. Другото което е сканира за SQL инжекция и изтегля Data Base. Докато другите програми не се справят но тази върши много по-добра работа. Но трудно се работи в началото.
 5. Ами има си код генератори и всеки код е уникален. И с този/тези кодове се криптира всеки вирус с Visual Studio.
 6. Не забравяй за таговете и Youtube алгоритмата ще си свърши работата. Включи платената популяризация и ще имаш повече гледания. Да, вече се гледат само простотиите в тази платформа но ако има и качество с хубава тематика също се гледат.
 7. Дислайк-вайте му видеата за да разберат хората, че не струва.
 8. Те са измамници и не е грях да им се свали сайта. Лъжат и мамят толкова много хора които не разбират от тези неща. Май ще седна сериозно да ги видя тези лапетии.
 9. Потребителите на форума ни да не свалят и ползват тази непроверена R.A.T програма.
 10. Туитър сметката на мегазвездата на Боливуд Amitabh Bachchan бе хакнат от Айилидз Тим, пропакистанска турски хакерска група. Нападателят промени профила на снимката, снимката на корицата и Twitter на акаунта на Big-B. Снимката от профила на г-н Баччан е променена на снимка на премиера на Пакистан и бивш играч на крикет, Имран Хан. Нападателят твърди, че е заловил ДМ и важни данни за звездата на Боливуд. Оттогава сметката на Amitabh Bachchan е възстановена и постовете, направени от хакерската група, са изтрити. Според Alderson, хакът е бил силно коментиран в Twitter и е един от най-големите хештеги на социалния сайт. Няколко Tweets бяха публикувани от сметката на Big-B от Ayyildiz Tim, включително анти-индийски постове. Един от длъжностите гласи: "Това е важен призив към целия свят! Ние осъждаме независимото поведение на исландската република спрямо турски футболисти. Говорим тихо, но носим голяма тояга и ви информираме за голямата кибер атака тук. ? ld? z Тим турски кибер арни +++ " Друг пост гласи: "Индийската държава, която безмилостно атакува мюсюлманите, които гладуват през месец Рамадан, атакува Умма Мухаммад в тази възраст! Индийските мюсюлмани са ни поверени от Абдулхамид." https://www.ndtv.com/india-news/amitabh-bachchan-twitter-amitabh-bachchan-twitter-account-hacked-profile-photo-shows-imran-khan-2051138
 11. Не е нужно да им "пипаме" сайта, достатъчно е малко социално инженерство и ти падат в ръчичките 😊
 12. Разгледах този сайт и е на 100% измамнически които подлъгва хората да си дават парите. Никои не може да направи нещо на 100% тоест да хакне това или онова, а този сайт обещава със сигурност но това е лъжа.
 13. Тук помагаме и учим хората как да се предпазят и да не бъдат хакнати и никои няма да приеме пари. Няма да намериш отговор на този въпрос тук приятелю, добре дошъл между другото
 14. Разбирам те и си прав, но в момента форумът не е много активен всеки има работа и е зает. Тук има много хора които помагат но в момента както казах не са много активни
 15. Не знам дали си забелязал но хората нямат време и не са много активни, не е нужно да се сърдиш. Имаш интернет само трябва да потърсиш твоето решение ако никои не ти отговори тук, остани с здраве.
 16. В форума ни ще намериш отговора на своят въпрос защото е често задаван
 17. Ще го видя благодаря
 18. Аз го знаех но не се занимавах да го пробвам този метод и така си остана.
 19. @Avatara Разбираме те напълно братле, ако сте забелязали в моите клипове всичко е на български. Трябва да се знае английски (може да не е перфектно). Трудно можеш да обърнеш някоя английска дума на български в буквалният й смисъл. Както знам а и ти знаеш тези които са напреднали знаем, че е пълно с команди и термини и ни е трудно когато свикнем с тях и ползваме английски думи и термини това е, не че сме против българският език
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.