Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Pentester

Потребители
 • Мнения

  142
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  19

Pentester last won the day on Януари 30

Pentester had the most liked content!

Обществена Репутация

42 Excellent

1 Последовател

Относно Pentester

 • Ранг
  Добър

Последни посетители

1028 профилни разглеждания
 1. Това не е Black Hat форум, на грешното място си.
 2. Pentester

  Криптиране на вирус

  В това видео ще видим как се криптира вирус! Криптера е Free но за да покажа как го правят, го ползвах само за пример. Има много начини, примерно с Obfuscator може да падне на 1 антивирусна или на 0. За криптиране се ползват други програми (не са криптери) или с уникални кодове се създават на Visual Basic и код генератори. Не ми пишете на ЛС, няма да ви науча или споделям програми и кодове!
 3. Pentester

  Отговори на различни въпроси ...

  Ако съм разбрал правилно въпросът ти, ще отговоря. Да, възможно е един ип адрес ползван от теб след това да го ползва друг абонат. Сега някои може би ще кажат "всеки ип адрес е уникален" така е но може да го ползват различни абонати в някои случаи. Но при твоят случай или въпрос говорим за динамичен ип адрес, твоят ип адрес се сменя но го ползва някои друг.
 4. Всеки си мисли, че Remote Administration Tool (R.A.T) програмите се използват за зловредни цели. Има легални (R.A.T) програми които се ползват за тестове, свързване към друг компютър с цел следене на заподозрян примерно от полицията. А в това видео се ползва срещу индийските мошеници и крадци на данни. Това, че се ползват в повечето случаи за нелегални цели не ги прави "зловредни" или Black Hat tool-лове. Също се ползват в кибер войните когато хакери на някоя държава атакуват съответна държава. Ползването им за нелегални цели е престъпление, следене и изнудване крадене на лични данни това е сериозно престъпление, извън това може да се ползват за образователни цели (как работят, как се работи, за какво служат) И когато имаш съответните познания можеш да предпазиш хората от злонамерените хакери или Black Hat новобранци. Разбира се днешните деца не са много добронамерени (как се хаква Facebook, сайт или компютър) нека не забравят, че този тип атаки се наказват. Ако сте с тази нагласа да вредите нека не забравяйте че можете да бъдете хванати ВИНАГИ (никои не е невидим) както си мислят повечето. Дори и най добрите хакери се разкриват и биват съдени като някои от Anonymous и т.н.
 5. Pentester

  Хакер Android телефон

  Никои няма да ти повярва и помогне.
 6. Pentester

  XSS Reflected - Pentesting

  Понеже някои доста ме питат за XSS реших да направя едно видео. Има няколко вида XSS което обърква начинаещите етични хакери като си мислят че е една уязвимост и как точно хакерите се възползват от тях, преди се правиха Sniffer-и ( Това вече не е нужно). Все пак трябва от някъде да се започне. Приятно гледане! 😊
 7. Pentester

  Хакер Android телефон

  Ние сме етични хакери с цел защита а не да вредим на хората, на грешното място си.
 8. Забравих ги, Nessus и Burp Suite са много добри.
 9. Заповядай! Подобрена версия - https://anonfile.com/X2s2M3s9b7/njRAT_v0.7d_rar Има опция за ползване на VPN Обикновена версия - https://anonfile.com/Jbt8M1s5be/njRAT_rar Гарантирам, че програмите са чисти но все пак ги ползвай на виртуална машина. Да не се заразиш с вирус от други програми и да ме обвиниш. 😊
 10. @danbalan Ще ти дам по-развитата и хубава версия без бинднати вируси напълно чиста. Но все пак те съветвам да я ползваш на виртуана машина и си инсталирай Sandoxie програмата.
 11. Pentester

  Кийлогър

  Пробвай HAKOPS Keylogger 😊
 12. Имам две нейни версии едната е по-развита с повече опции. Ако Модераторите позволят мога да ти дам програмата. Не ми пиши на ЛС. нека изчакаме Модераторите какво ще кажат.
 13. WebCruiser, w3af, Safe3WVS, Netsparker, Powerfuzzer, Vega scaner
 14. Pentester

  ЕГН

  Такъв тип информация не мисля, че може да се провери в интернет. 😊
 15. Пазете си личните данни защото има различни хора и ще злоупотребят с вашите лични данни. При регистрации винаги си скривайте личните данни (снимки, тел. и т.н). А на вашият въпрос вече са отговорили.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.