Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Pentester

Потребители
 • Мнения

  64
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Pentester last won the day on Май 24

Pentester had the most liked content!

Обществена Репутация

18 Good

Относно Pentester

 • Ранг
  Хакер

Последни посетители

458 профилни разглеждания
 1. За фон може да се направи нещо с кодове (в зелен или син цвят примерно) или нещо подобно.
 2. Полезна информация, благодаря.
 3. Pentester

  Музика

  Харесвам всеки жанр без народни песни и опера. Без музика не мога, зарежда ме позитивно. Да, музиката ми помага в работата определено.
 4. Pentester

  Проблем при инсталиране на Kali Linux

  Изгледай видеото в което съм показал как да се ползва Kali Linux без да се инсталира и ще лагва много по-малко.
 5. Pentester

  Проблем при инсталиране на Kali Linux

  @MadN[E]Ss Свали си програмата VMware ако компютъра ти е 64 бита ще ти дам Key за активация, а ако не е ще видим за 32 бита.
 6. Pentester

  NUCLEAR BOMB BYPASSER

  Можеш да получиш Администраторски права и без криптер, направих няколко теста преди няколко месеца и сканирах в Virustotal и все още е на 0. Само не искай да покажа как става защото е опасно понеже Антивирусните не го засича този метод дори и със сканиране в сайта Virustotal, понеже кодът се криптиран няколко пъти и е добре защитен и получаваш пълен достъп до компютъра с Администраторски права. Дали е RAT програма или Payload това няма значение.
 7. Приятелю, ако сте дошли в форума да си показвате лапешките истории не сте на правилното място. Тук никои освен вас не се мислят за нещо, та само от DDoS атаки ако разбирате, ами браво какво да кажа. Ние не сме DDoS-ри нещо се бъркаш, вие не сте по-големи от 17, по незрялото ви поведение и разсъждения не е трудно. Съветвам Администраторите, да следят такива като вас които бъркат понятията "хакерство" и "киберсигурност", ние тук не сме от лошата страна, така че...
 8. @L33T || 1MP4C7 @/root и двамата сте прави като цяло. Без напрежение
 9. Бива, само трябва да се внимава с цветовете че пречат на очите при четене.
 10. За да се предпазиш от такива атаки, трябва да знаеш как се работи с RAT програми.
 11. Не знам, може би защото е така наречен "трол" канал Вече ще ги качвам в vimeo че там е по-добре и няма да имам проблеми.
 12. Pentester

  bg word list (password)

  БГ Wordlist ли търсиш? никои няма да ти помогне приятелю.
 13. Когато се логне или когато се опитат да се логнат? ако ползваш тел. си номер, няма да може да се логне.
 14. Pop! _OS операционна система Pop! _OS е предназначен за хора, които използват за създаване на компютрите си; Производители, работещи по сложни, професионални качествени софтуер и продукти, сложни 3D модели, компютърни познания за академичните среди или неотдавнашни изобретения. Pop! Като същевременно предлага широко персонализиране, за да усъвършенства вашия работен процес. Можете да получите достъп до огромното хранилище на софтуер с отворен код и инструменти за разработка, изградени на Ubuntu. Pop! Освен че е разработена от System76, компания, която продава лаптопи и настолни компютри, предварително заредени с Ubuntu. Е, засега. System76 наскоро пусна алфа версия на собствената си операционна система, базирана на Ubuntu, наречена Pop! OS. Pop! Първата версия на _OS е направена на 19 октомври 2017 г. За повече информация Pop!Посетете уеб сайта на _OS и посетете Pop! Прегледайте документацията _OS. Официален сайт: https://system76.com/pop За повече инфо: https://www.pcworld.com/article/3204910/linux/pop-os-is-a-linux-distro-from-system76.html
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.