Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Pentester

Потребители
 • Мнения

  150
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  21

Pentester last won the day on Март 11

Pentester had the most liked content!

Обществена Репутация

47 Excellent

2 Последователи

Относно Pentester

 • Ранг
  Добър

Последни посетители

1123 профилни разглеждания
 1. Pentester

  Linux Shell on WIN10

  Аз го знаех но не се занимавах да го пробвам този метод и така си остана.
 2. Pentester

  Комуникация

  @Avatara Разбираме те напълно братле, ако сте забелязали в моите клипове всичко е на български. Трябва да се знае английски (може да не е перфектно). Трудно можеш да обърнеш някоя английска дума на български в буквалният й смисъл. Както знам а и ти знаеш тези които са напреднали знаем, че е пълно с команди и термини и ни е трудно когато свикнем с тях и ползваме английски думи и термини това е, не че сме против българският език
 3. Може да се bypass-не но е играчка :)
 4. Pentester

  Комуникация

  На същото мнение съм.
 5. Аз приемам критики но преди да изгледаш докрай видеото защо го правиш? другото е, че ме питаха на ЛС и реших да снимам просто видео и лесно за разбиране от начинаещите, за да имат представа. Има няколко вида XSS и много начини за атака. Аз поне отделям от времето си и снимам и показвам нещо а с писане никои нищо няма да разбере.
 6. Pentester

  Комуникация

  Прав си приятелю но забравяш, че тези хора са Pentester-и, и е нормално да се изразяват по този начин. А и когато свикнеш на английски език ти е трудно да го обърнеш на българки нали се сещаш. Мисля че темата ти е отворена напразно това е моето мнение, защото би трябвало да проявиш някакво разбиране щом се занимаваш с това което се занимаваме и ние. Определено Модераторите са доста емоционални по тези дни и се дразнят и ядосват за всичко и си мислят че могат да изгонят всеки и да изтрият всяка тема която не им се харесва.
 7. В това видео ще видим как се криптира вирус! Криптера е Free но за да покажа как го правят, го ползвах само за пример. Има много начини, примерно с Obfuscator може да падне на 1 антивирусна или на 0. За криптиране се ползват други програми (не са криптери) или с уникални кодове се създават на Visual Basic и код генератори. Не ми пишете на ЛС, няма да ви науча или споделям програми и кодове!
 8. Ако съм разбрал правилно въпросът ти, ще отговоря. Да, възможно е един ип адрес ползван от теб след това да го ползва друг абонат. Сега някои може би ще кажат "всеки ип адрес е уникален" така е но може да го ползват различни абонати в някои случаи. Но при твоят случай или въпрос говорим за динамичен ип адрес, твоят ип адрес се сменя но го ползва някои друг.
 9. Всеки си мисли, че Remote Administration Tool (R.A.T) програмите се използват за зловредни цели. Има легални (R.A.T) програми които се ползват за тестове, свързване към друг компютър с цел следене на заподозрян примерно от полицията. А в това видео се ползва срещу индийските мошеници и крадци на данни. Това, че се ползват в повечето случаи за нелегални цели не ги прави "зловредни" или Black Hat tool-лове. Също се ползват в кибер войните когато хакери на някоя държава атакуват съответна държава. Ползването им за нелегални цели е престъпление, следене и изнудване крадене на лични данни това е сериозно престъпление, извън това може да се ползват за образователни цели (как работят, как се работи, за какво служат) И когато имаш съответните познания можеш да предпазиш хората от злонамерените хакери или Black Hat новобранци. Разбира се днешните деца не са много добронамерени (как се хаква Facebook, сайт или компютър) нека не забравят, че този тип атаки се наказват. Ако сте с тази нагласа да вредите нека не забравяйте че можете да бъдете хванати ВИНАГИ (никои не е невидим) както си мислят повечето. Дори и най добрите хакери се разкриват и биват съдени като някои от Anonymous и т.н.
 10. Никои няма да ти повярва и помогне.
 11. Понеже някои доста ме питат за XSS реших да направя едно видео. Има няколко вида XSS което обърква начинаещите етични хакери като си мислят че е една уязвимост и как точно хакерите се възползват от тях, преди се правиха Sniffer-и ( Това вече не е нужно). Все пак трябва от някъде да се започне. Приятно гледане! 😊
 12. Ние сме етични хакери с цел защита а не да вредим на хората, на грешното място си.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.