Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Pentester

Потребители
 • Мнения

  125
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  18

Pentester last won the day on Януари 5

Pentester had the most liked content!

Обществена Репутация

40 Excellent

1 Последовател

Относно Pentester

 • Ранг
  Добър

Последни посетители

923 профилни разглеждания
 1. Pentester

  Фишинг сайт

  Вече елементарните фишинг методи не вървят, има различни професионални методи с които съм запознат (с цел защита). Това е нелегално, но е хубаво да се знаят методите и социалното инженерство защото точно това е най важното за да защитиш себе си и хората от тези атаки.
 2. Pentester

  Ограбиха ме!

  Malwarebytes, ESET Online scanner, Zemana Anti-Malware, Avira pc cleaner, HitmanPro, Start Emergency Kit Scanner, Norton Power Eraser Това са най добрите сканиращи програми
 3. Pentester

  Ограбиха ме!

  Здравей; Имаш инсталиран шпионски софтуер, сканирай с няколко програми телефона или компютъра си. Или направо преинсталирай системата.
 4. Pentester

  Търся услуги хакерски

  @razlika Такива теми са забранени. Може да бъдеш изгонен от форума за това. Тук, никои не предлага хакерски услуги срещу заплащане, има отворени теми. Преди да отворите тема прочетете и разгледайте форума (правилата).
 5. @Sparrow Най вероятно да те излъжат и вземат парите ти "хакерите" Те, не вземат пари за да ти направят "услуга" и прочие, те са сами.
 6. Pentester

  Kali Linux

  Няма проблеми, радвам се че съм ти бил полезен затова съм тук, а и знам какво е и аз минах по този път. 😀
 7. Pentester

  Kali Linux

  @againstallodds Дай на цял екран и провери 😊
 8. Pentester

  Kali Linux

  Има отворена друга програма или приложение, рестартирай и опитай пак, но преди това напиши тази команда: apt-get update и след това другата
 9. Pentester

  Kali Linux

  1. Как да си включа интернета или да браузвам ? - Би трябвало да имаш интернет, ако нямаш горе от настройките или като изключиш виртуалната машина ще ти излязат настройките за нета. 2. Как да си орпавя ЧАСА ? (предолагам че ще ми пречи ако не си го настроя) - Има няколко начина избери най долната иконка на менюто където ти е браузъра излиза ти търсачка, там пишеш: date and time 3. Как да изляза от вируталната кутия ? - Натискаш CTRL и Alt 4. Как да го направя Full screen - Инсталирай си VMware tools. Отваряш терминал и пишеш тази команда: apt-get install open-vm-tools-desktop fuse Това е!
 10. Pentester

  Kali Linux

  Направи това за да не ти забива.
 11. Pentester

  Kali Linux

  Потребителско име: root Паролата е: toor
 12. Pentester

  Kali Linux

  Виж някои които разбира от BIOS и знае какво прави иначе рискуваш да си развалиш системата и ще имаш огромен проблем ако забраниш нещо което не трябва. Това от BIOS-а е забранено с цел защита на системата, проучи в нета как се активира и инсталира Кали Линукс, виж каква ти е системата. Запиши стъпките на лист или тела си, извън това ако не сигурен че ще се справиш просто не пипай нищо.
 13. Pentester

  Kali Linux

  Проблема е в BIOS-а а това ще трябва да го решиш само ти защото трябва да рестартираш системата и да влезеш в BIOS менюто като задържиш f12 или f10 не помня как беше точно защото зависи от самата система тоест не е същото при всеки. Трябва да се деактивира иначе просто няма да можеш да инсталираш Кали Линукс.
 14. Pentester

  Kali Linux

  Здравей, Препоръчвам ти VMware но с Vitualbox пак става. Можеш да ползваш Kali Linux без инсталация и без да ти натоварва компютъра. За целта, сваляш нужният файл който е долу. Сваляш го, разархивираш и слагаш папката някъде и не я пипаш. След това от настройките на Vitualbox или VMware намираш пътя на файла и го отваряш, ако го няма значи настройките ти не са наред. Стартираш виртуалната машина и ползваш готов и инсталиран Kali Linux без да си губиш времето с инсталиране. 100% ще имаш проблем и ще се объркаш затова не се притеснявай и драскай. Свали файла според компютъра си 64 или 32 бита. 👉 https://www.offensive-security.com/kali-linux-vm-vmware-virtualbox-image-download/
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.