Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Pentester

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Days Won

  24

Pentester last won the day on June 2 2020

Pentester had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

1 Follower

About Pentester

 • Rank
  Good

Recent Profile Visitors

2,416 profile views
 1. 1. Първо отваряме тази команда в браузъра: chrome://flags/#tab-hover-cards 2. След това пишем в търсачката: Tab Hover Cards 3. Избираме Disabled и рестартираме браузъра
 2. Само да добавя, че вече атаките към новите модеми са много трудни, може да се пробият само старите защото новите имат няколко защити, примерно им се сменя паролата на всеки 6 или 12 часа.
 3. Parrot OS е доста хвалена ОП система но не мен не ми харесва точно заради този тип проблеми. Използвай Kali Linux от по-старите версии 2018'та примерно, че новите нещо се бъгват.
 4. Имам братле но трябва да видя най добрите и ще ти ги пратя ако искаш.
 5. https://anonfile.com/Cc5b1b35n9/Safe3WVS-9.0_rar https://anonfile.com/G65b1a3fne/WebCruiserWVS_rar WebCruiser се инсталира (дал съм и Crack) но тази програма има една тънкост повечето не я знаят. Примерно понякога Data Base се криптира (примерно fFfWf#@ad#@$) излиза ето така или подобно. Но с тази програма това не е голям проблем. Другото което е сканира за SQL инжекция и изтегля Data Base. Докато другите програми не се справят но тази върши много по-добра работа. Но трудно се работи в началото.
 6. Ами има си код генератори и всеки код е уникален. И с този/тези кодове се криптира всеки вирус с Visual Studio.
 7. Не забравяй за таговете и Youtube алгоритмата ще си свърши работата. Включи платената популяризация и ще имаш повече гледания. Да, вече се гледат само простотиите в тази платформа но ако има и качество с хубава тематика също се гледат.
 8. Дислайк-вайте му видеата за да разберат хората, че не струва.
 9. Те са измамници и не е грях да им се свали сайта. Лъжат и мамят толкова много хора които не разбират от тези неща. Май ще седна сериозно да ги видя тези лапетии.
 10. Потребителите на форума ни да не свалят и ползват тази непроверена R.A.T програма.
 11. Туитър сметката на мегазвездата на Боливуд Amitabh Bachchan бе хакнат от Айилидз Тим, пропакистанска турски хакерска група. Нападателят промени профила на снимката, снимката на корицата и Twitter на акаунта на Big-B. Снимката от профила на г-н Баччан е променена на снимка на премиера на Пакистан и бивш играч на крикет, Имран Хан. Нападателят твърди, че е заловил ДМ и важни данни за звездата на Боливуд. Оттогава сметката на Amitabh Bachchan е възстановена и постовете, направени от хакерската група, са изтрити. Според Alderson, хакът е бил силно коментиран в Twitter и е един от най-големите хешт
 12. Не е нужно да им "пипаме" сайта, достатъчно е малко социално инженерство и ти падат в ръчичките 😊
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.