Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

martinyakimov25

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

martinyakimov25 last won the day on September 15 2017

martinyakimov25 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About martinyakimov25

 • Rank
  Beginner
 • Birthday May 25

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Здравейте, Сигурно много от вас се чудят какъв език за програмиране. Поразрових се малко и ще Ви покажа 10-те най-използвани: Java C C++ Python C# PHP Visual Basic .NET JavaScript Delphi Go Първите 6 няма движение на ползване. Visual Basic .NET се е дигнал с една позиция напред(от 8.), а пък JavaScript-а паднал от 7-ма. Delphi също се покачил от 12-та позиция. И последния в ТОП 10 е Go на на Google, който миналия месец е бил на 55-то място. Надявам се темата да Ви е била полезна
 2. Точно за това направих темата
 3. Здравей, Според мен е излишно. Внимавай с приложенията и не отварай съмнителни сайтове/файлове.
 4. А за ученици как стоят нещата? Не дават ли безплатен лиценз?
 5. Здравейте, Бях си изтеглил Early Access на phpstorm-а и скоро ми изтича. Има ли някакъв начин да го подновя безплатно или може ли да ми го дадат лицензиран, тъй като съм ученик и го използвам за некомерсиални проекти. Благодаря предварително и лек ден!
 6. Ето и аз да споделя една книжка, която според мен ще е полезна за начинаещите. python_for_kids.pdf
 7. За съжаление не съм правил бекъп. С Windows 7 съм.
 8. Здравейте, Без да искам натиснах Git страницата в Visual Studio Code и всички файлове ми изчезнаха. Бяха над 1000 . Останаха само папките. Видях git лога и там имаше git clean пред всеки файл. Има ли начин да си върна файловете Благодаря предварително и лек ден!
 9. За уеб хостинг става въпрос. Извинявам се за грешката!
 10. Здравейте, Тук можете да напишете кой хостинг продайвър използвате, за да можете да помогнете на други, които се чудят от къде да си купят
 11. NetBeans и Eclipse са най-известните безплатни IDE-та за Java. А може и да си купиш лиценз на IntelliJ.
 12. Здравей, Миналата година бях като теб - не знаех от къде да започна. Видях курса за Основи на програмирането със С# в СофтУни(не правя реклама), за да видя дали програмирането е за мен. От преди това си правя прости сайтчета със CMS, но не съм програмирал. След това почнах HTML(5), CSS(3), JS и разбрах, че ще трябва да науча и сървърен език за уеб разработка. Реших да видя PHP и много ми хареса. Искам да ти кажа, че според мен много добре си се насочил към web, тъй като това е бъдещето на програмирането. Успех в ученето!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.