Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Cronus

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Days Won

  1

Cronus last won the day on November 4 2018

Cronus had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Cronus

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Чак невярвам, че това е истина. Каква точно е целта и идеята не става ясно. Внимавайте!
 2. Първо искам да кажа браво за точната тема. От много време ме чопли един въпрос на който нямам задоволителен отговор. Вярно ли е? Вие кажете.
 3. Ами ако изходим от логиката, че не ни трябват курсове мурсове и че там нищо не можеш да научиш, то най-добре е да покажеш знанията си директно онлайн, като например хакнеш YouTube или БНБ и ако не те хванат в което се съмнявам може да прехванеш нещичко най-малко безмерна слава. А като те хванат ще имаш възможност да им обясниш че са хванали най- дорбия ХАКЕР в света ама малко се е издънил дето не е ходи на курсове по темата. Успех и ще следя пресата:)
 4. Здравейте, днес търсих един справочник и попаднах на нещо много добро, което искам да споделя с всички вас. Става въпрос за богата колекция от книги, списания и други материали свързани със всичко от което може да се интересува един Хакер или поне човек, който се стреми или смята за такъв. Само да отбележа, че на мен ми трябваха около 2 часа да разгледам повечето заглавия. Така че според мен си заслужава да хвърлите по едно око. Ето адреса към всичко това: https://doc.lagout.org/
 5. Благодаря, беше ми любопитно. Ще го пробвам
 6. Ето и от мен един http://www.ethicalhackx.com/ceh-v9-download/ към целия курс + програмите. И нека Хакерите са по-добри за бъдещето на света.
 7. Здравейте, интересува ме следния казус. Може ли да бъде засечена MITM атака в комбинация със SSLsplit или SSLsniff изпълнена към реален уеб сайт от мрежата. Атаката (Теста) е към мое устройство телефон, свързано към моята домашна мрежа от което се логвам с моите име и парола в сайт с (htts:// ).
 8. Браво, мисля че темата е хубава но трябва да се доразвие още.
 9. Браво това е много добре. С интерес ще погледна и прочета повече за Zero Nights.
 10. Между другото така като се върна назад във времето мисля че, за рамките на България това е направо постижение. Браво продължавайте все така и ставайте по-добри. Тука искам да вметна че ми се иска да виждам повече лекции и участия на г-н Мариян Маринов (HackMan). Разбира се никога няма да стигнем нивото на DEFCON и BlackHat. Сега разбира се това се прави с много пари а ние все ги нямаме. Преди време гледах видео на тема (Мрежова сигурност и мрежови атаки - (Видео лекция), което определено показва че все пак се прави нещо, но някак си нещо още ни липсва. И понеже стана на въпрос сега се сетих за старата руска школа, през която са минали не малко хора, та някой да е попадал на подобни конференции в Русия ще е интересно да видим и там как стоят нещата. Скоро гледах един видео урок на руски лектор, преподавател (хакер), ами значи няма тайни човека.
 11. Така, пробвах какво ли не както от насоките тук, така и от примери в нета но резултата е никакъв. Моля Ви за малко по-подробна информация защото от един два реда не мога да навържа нещата. Мога да приложа много примери за това как нещо работи някъде за някой или въобще не работи но мисля че не е нужно да се пълни системата с подобни неща. Хубаво би било да се покаже ясен пример за това как става номера. Признавам че опита и знанията които имам не са на ниво, но човек се учи цял живот.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.