Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Cronus

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Days Won

  1

Cronus last won the day on November 4 2018

Cronus had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Cronus

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Майко милаааа, гледай какви идеи има младежта. (ц. Пичове замисляли ли сте се, дали може да се направи нещо като вирус,) това ми звучи като, Пичове замисляли ли сте се, дали може да се направи нещо като Атомна бомба. Отговарям на пичовете, че и двете ги има вече измислени, прилагат се успешно към ден днешен и даже има клипчета в YouTube как се правят и двете. Така продължаваме (ц. който да може да вземе паролата на рутер докато се удостоверява.) Аз поне още не съм виждал, може и да има рутер, който де се удостоверява сам. Пред какво се удостоверява незнам. Тука ми идва един въпрос, ами ако рут
 2. А пробва ли със жичен адаптер, там нещата са много по OK и няма да имаш тези проблеми. Успех
 3. Здравейте, може ли да се включа и аз с един върпос? -- Защо искаш да станеш ХАКЕР а не специализираш Неврохирургия.
 4. Интересно, сигурно аудиторията на форума не използва такива неща, може би по модерни методи и технологии и сигурно затова Ви се бави отговора. Иначе относно въпроса Ви, до колко това е вярно бих казал, че тука има голяма доза спеколация и черен маркетинг. Аз примерно продавам тази антена: Модел: TL-ANT2415D, 2.4GHz, 15dBi, Outdoor Omni-directional Antenna, N-type connector. И мога да кажа, че този продукт наистина работи, изпробвана е на високо и открито място, понеже е външна и се хванах за главата, говорим за (15dBi). Сега ще ме попитате защо след като е толкова хубава я продавам?. Защото се
 5. Здравейте, картата която ползвам е: TL-WN722N, Chipset: Atheros AR9271, Hardware Version: 1.10, (driver): ath9k_htc. Проблема с картата се изразява в следното нещо. След като, активирам режима "Monitor mode" на картата под OS: KALI LINUX 2020.2, тои остава активен няколко секунди (между 10 и 30) и след което се деактивира. Къде може да е проблема?. KALI-то е енсталирано на VirtualBox, Версия 5.2.34_Ubuntu r133883. Благодаря предварително на всеки, който изрази утношение, по този така важен въпрос за мен.
 6. Уаааааааааааау не бях минавал от доста време и чак се учудих от активноста по темата. Но от постовете Ви виждам, освен че има интересни акценти, все още има неяснота по задачата. Задачата е чисто теоретична и практическа. Целта е НЕ да се хакват някакви телефони а да докаже, че нещо работи при някакви условия, обяснявам за пореден път. Има телефон заключен с фигура и със спукан дисплей, при което устройството не може да се отключи и информацията в него не е достъпна по нормален начин. Тоест трябва де се занесе в сервиз и там "ХАКЕРИТЕ-Специалисти" да ти го отключат срещу определена сума
 7. Чак невярвам, че това е истина. Каква точно е целта и идеята не става ясно. Внимавайте!
 8. Първо искам да кажа браво за точната тема. От много време ме чопли един въпрос на който нямам задоволителен отговор. Вярно ли е? Вие кажете.
 9. Ами ако изходим от логиката, че не ни трябват курсове мурсове и че там нищо не можеш да научиш, то най-добре е да покажеш знанията си директно онлайн, като например хакнеш YouTube или БНБ и ако не те хванат в което се съмнявам може да прехванеш нещичко най-малко безмерна слава. А като те хванат ще имаш възможност да им обясниш че са хванали най- дорбия ХАКЕР в света ама малко се е издънил дето не е ходи на курсове по темата. Успех и ще следя пресата:)
 10. Здравейте, днес търсих един справочник и попаднах на нещо много добро, което искам да споделя с всички вас. Става въпрос за богата колекция от книги, списания и други материали свързани със всичко от което може да се интересува един Хакер или поне човек, който се стреми или смята за такъв. Само да отбележа, че на мен ми трябваха около 2 часа да разгледам повечето заглавия. Така че според мен си заслужава да хвърлите по едно око. Ето адреса към всичко това: https://doc.lagout.org/
 11. Благодаря, беше ми любопитно. Ще го пробвам
 12. Ето и от мен един http://www.ethicalhackx.com/ceh-v9-download/ към целия курс + програмите. И нека Хакерите са по-добри за бъдещето на света.
 13. Здравейте, интересува ме следния казус. Може ли да бъде засечена MITM атака в комбинация със SSLsplit или SSLsniff изпълнена към реален уеб сайт от мрежата. Атаката (Теста) е към мое устройство телефон, свързано към моята домашна мрежа от което се логвам с моите име и парола в сайт с (htts:// ).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.