Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Hornx

Потребители
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Hornx

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Hornx

  Windows 10?!

  Аз лично използвам Windows 8.1 и го предпочитам 100 пъти повече пред Windows 10, защото десетката ми е много лигава - прекалено много притурки, които само ми дразнят очите и тяхното премахване само ще ми загуби времето. Доколкото Windows 7, на твое място бих си го оставил, той е най-чист измежду 8 и 10. Ако нямаш причина (софтуерни ъпдейти, подновяване на дъно или др.) по-добре си остани на Windows 7. Късмет!
 2. Hornx

  Facebook account

  Не знам каква е тая мания, да се "хакват" фейсбук профили. Всеки втори който се свърже с мен ме офертира за такова нещо. Вместо да се съмняват в гаджетата си дали им изневеряват, да вземат да научат нещо ново.
 3. Hornx

  Програмиране

  Някой ден ще се радваш, че не са те приели (Поне аз бих правил това). Искаш да се развиеш в програмирането, но програмирането е една доста обширна дума. Какво точно искаш да програмираш?
 4. Hornx

  Facebook account

  Такъв вид теми не са ли забранени тук? Или се бъркам?
 5. Снимката е 50х50, не се вижда нищо на нея.
 6. Hornx

  Заявки за кракване на hashes

  Тъй като този пост е стар и надали авторът му ще го "кракне", реших аз да го "кракна" вместо него. 4c5c102b2360f1791cdd6ec3a45c90e8 MD5 : xakerbg
 7. Hornx

  Реализиране в Уеб-development

  Когато аз учех, убивах цял ден в учене и честно казано не съжалявам. До couved1337, започни с видео уроци, щом знаеш английски език няма да попаднеш в дилемата с търсене на качествено българско съдържание. Да речем, че ще учиш PHP след като поразгледаш някой друг урок и схванеш концепцията на кода, пробвай сам без да използваш видео източник, научи се да използваш google така, че да работи за теб на 95% (той ще ти бъде спътник и след 10 години), не е срамно както повечето мислят - "Ти се занимаваш с това повече от 5 години и още търсиш решенията в интернет". Доста от решенията на твоите проблеми ще ги намериш в stackoverflow. Късмет!
 8. Тъй като аз не съм фен на книгите свързани с компютърна литература и главно учене на програмен език чрез книга, бих ти предложил да използваш YouTube, има клипове и на български. Моето мнение е - по-добре изхарчи парите си за някой курс, от колкото да си купуваш книги, повечето книги са "от програмист към програмист", а не както трябва да бъде "от програмист към читател", ако ме разбираш какво искам да кажа. Късмет!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.