Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

smaliii

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About smaliii

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте ако темата не е за тук моля преместете е...... И тъка започнах с Unity дойде ми на ум, че мога да направя Сварка...... Започнах направих целия дизайн всичко менюта и т.н. Обаче целия код за раздаване на картите и проверка на картите не мога да го направя на C# ако някой се е занимавал с нещо подобно и знае как може да стане да споделя ако може..... или пък ако някои знае друга платформа с която би ми било по лесно да е направя ще съм ви много благодарен. Благодаря предварително !!! Предлагам заплащане на човека който ми помогне !
 2. А тва цялото нещо къде се пише в някаква програма или ако може за това малко информация иначе мерси много за това дотук ! :D
 3. Така нареченото USB RUBBER DUCKY е USB устройство което след като се постави на дадено PC.... след около 5/10 секунди след поставянето на USB-то вече имате пълен достъп до даденото PC... И въпросът ми е как мога да си създам моя собствена USB RUBBER DUCKY и ако някой знае и разбира малко ще се надявам да помогне! Може да не съм го обяснил по най-добрия начин но в YOUTUBE има доста информация относно това но не намерих реално и действащо видео Благодаря на всеки отзовал се!
 4. Здравейте ако темата не е за тука моля преместете е и така преди доста време около 2 години ми изгоря харда.... дълга история но в него имах програма която въвеждаш IP адреса на някой компютър (като се има предвид че IP адреса е реален) и имаш достъп до всички файлове на компютъра можеш да ги копираш и да си ги качваш на твоя мисля че беше с доста така странно име наподобяващо на SNCN. Та някой ако я знае може и на лс да ми пише. Благодаря предварително
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.