Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

HazarBG

Потребители
 • Мнения

  266
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  24

HazarBG last won the day on Август 30

HazarBG had the most liked content!

Обществена Репутация

84 Excellent

11 Последователи

Относно HazarBG

 • Ранг
  Напреднал

Последни посетители

2026 профилни разглеждания
 1. HazarBG

  Как функционира този сайт?

  Има един лаф - "За пари и майките си ще продадете!", та 😊
 2. HazarBG

  Как функционира този сайт?

  Общо взето, интернет е пълен с ботове 😁
 3. HazarBG

  Кой, къде и какво работи?

  Е, да си го кажем - темата е изключително малоумна ----------------------- Съжалявам за оф-топика
 4. Предлагам получаването на ранговете да е след повечко постове: Начинаещ - 25 Добър - 100 Напреднал - 250 Хакер - 800
 5. Как бихте изобретили wordlist с български никове? Говорим за такъв с имена, цифри, символи и всякакви знаци. Никът изглежда по сходен начин: ime_12 ime23 Имате данни на човека: Име, фамилия, дата на раждане. Пример: *Данните са съвсем случайни и не са насочени към конкретни хора Име - Иван Фамилия - Георгиев Дата на раждане: 13.02.1994 * dd/mm/yyyy И трябва да създадете ник от съответните данни на човека - ivang0294, ivan_georgiev1994, ivan_g1302 Ами, ако ви е предоствена информацията на 3-4 хиляди човека под текстов документ/или друг тип файл: Пример: Име - Иван, Васил, Георги, Надежда, Цветелин Виктория.. Фамилия - Стефанов, Георгиев, Атанасов.. Дата на раждане - 24.08.1983, 26.01.2001, 05.03.1996.. И трябва да създадете всичките възможни комбинации: Примерно, Виктория ще полага всичките дати и никовете ще изглеждат по този начин - viktoria96, viktoria_8308, viktoria0101 .. Вашите идеи?:
 6. HazarBG

  Virus MrsMajor 2.0 - nuclearsploit [exploit]

  Определено не бих казал, че е нещо кой знае какво, но пък е доста интересно, креативно и оригинално. Честно казано, това по-скоро спада към класацията "Troll" вируси и може би, я озаглавява?
 7. Мисля, че това би ти било интересно - https://mikrotik.com/download/pdf/what_is_routeros.pdf
 8. Фактът, че отговаряш/те с нападки, когато се изразява мнение (явно във връзка с истината) - показва колко комплексиран/и, каква/и продажна/ни курва/и си/сте и колко вървежен ти/ви е "бизнесът". А ако си мислиш/те, че понятията "хакерство" и "киберсигурност" са пряко свързани само и единствено с DoS/DDoS атаките - показва колко ирелевантен/ни си/сте. За да започнеш бизнес, без значение легален или нелегален (в случая нелегален), трябва да имаш минимални познания по грамотност, култура, човещина, право, икономика, мениджмънт и търговия, а предполагам няма нужда да споменавам интернета (авторското право или цялото право на потребителите, кражбата, проявите и сигурността).. а, и също и да не си/сте особено известен/ни с предишни престъпления (изглежда, че имаш/те нещо общо с DoS/DDoS атаки към хора, машини или сървъри, сигурен съм, че някой ще може да го потвърди - жертва или свидетел), което на теб/вас ти/ви липсва.
 9. Google Cloud + ISPConfig, освен това да лъжеш, че машините ти са от OVH е подсъдимо, знаете ли?
 10. HazarBG

  Programming

  И двете, но като цяло са използвани за различни неща, въпреки че Python е съвместим и с Web. Едни неща не могат без други. Изцяло зависи и от това, с което искаш да се занимаваш.
 11. Нищо нямат. Само знания по рекламиране
 12. Поверителността на даден клуб да бъде сменяема от собственика. Функцията да е използваема от "Edit Club Settings", намираща се в "Manage Club".
 13. Преди да, от година насам не.
 14. HazarBG

  Как да хакнем ФБ !

  Жалко, че тези, които се опитват да хакват фейсбук профили няма да разберат абсолютно нищо от този инфо колектив..
 15. Кое те кара да си мислиш, че Linux е защитен ?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.