Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

HazarBG

Потребители
 • Мнения

  272
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  25

Обществена Репутация

85 Excellent

Относно HazarBG

 • Ранг
  Напреднал

Последни посетители

2454 профилни разглеждания
 1. https://www.xakep.bg/forum/topic/904-bulgarian-wordlists-списъци-с-думи-на-български-език/ https://github.com/miglen/bulgarian-wordlists
 2. https://wiki.skullsecurity.org/Passwords Препоръчвам crunch като програма за правене на собствен wordlist - https://tools.kali.org/password-attacks/crunch С wordlist-ове от мрежата няма да научкаш парола, която е името на човека и годината му на раждане или нещо от този тип.
 3. Не съм сигурен дали този раздел е най-подходящ, но не мисля, че другите ще компенсират. Точно изгледах "Unfriended: Dark Web" и се зачудих дали реално погледнато това вече съществува или пък дали е възможно да просъществува. Моля да коментират само хора, които са го гледали или ще го изгледат. Не се занимавам с компютърната област от някъде 4 месеца и едва ли пак ще се занимавам. Случващото се във филма представлява първоначално социално инженерство, после още надхитряване, разбиване на сигурността, отвличане на хора, подобно на "червените" стаички, в които се демонстрират всичките събития, наблюдение на целия човешки живот, един вид управляване на цялото кибер пространство, но не от Зукърбърг, Бил Гейтс или който и да е друг, не мога да го обясня, наистина по-добре изгледайте филма. Вие какво мислите?
 4. Спрете да си губите времето с университети и започвайте да четете. Впрочем без английски сте загубени. https://m.helikon.bg/books/33-Компютри-и-интернет/ https://m.helikon.bg/202279-През-очите-на-хакера.html https://m.helikon.bg/191296-Хакерство-For-Dummies.html https://eh.ict.academy/ https://pythonizame.s3.amazonaws.com/media/Book/black-hat-python/file/af0ef90e-83cf-11e5-964d-04015fb6ba01.pdf http://www.mrjoeyjohnson.com/Google.Hacking.Filters.pdf https://www.xakep.bg/forum/topic/364-най-голямата-колекция-книги-за-всичко-свързано-с-компютри/
 5. Има един лаф - "За пари и майките си ще продадете!", та 😊
 6. Общо взето, интернет е пълен с ботове 😁
 7. Е, да си го кажем - темата е изключително малоумна ----------------------- Съжалявам за оф-топика
 8. Предлагам получаването на ранговете да е след повечко постове: Начинаещ - 25 Добър - 100 Напреднал - 250 Хакер - 800
 9. Как бихте изобретили wordlist с български никове? Говорим за такъв с имена, цифри, символи и всякакви знаци. Никът изглежда по сходен начин: ime_12 ime23 Имате данни на човека: Име, фамилия, дата на раждане. Пример: *Данните са съвсем случайни и не са насочени към конкретни хора Име - Иван Фамилия - Георгиев Дата на раждане: 13.02.1994 * dd/mm/yyyy И трябва да създадете ник от съответните данни на човека - ivang0294, ivan_georgiev1994, ivan_g1302 Ами, ако ви е предоствена информацията на 3-4 хиляди човека под текстов документ/или друг тип файл: Пример: Име - Иван, Васил, Георги, Надежда, Цветелин Виктория.. Фамилия - Стефанов, Георгиев, Атанасов.. Дата на раждане - 24.08.1983, 26.01.2001, 05.03.1996.. И трябва да създадете всичките възможни комбинации: Примерно, Виктория ще полага всичките дати и никовете ще изглеждат по този начин - viktoria96, viktoria_8308, viktoria0101 .. Вашите идеи?:
 10. Определено не бих казал, че е нещо кой знае какво, но пък е доста интересно, креативно и оригинално. Честно казано, това по-скоро спада към класацията "Troll" вируси и може би, я озаглавява?
 11. Мисля, че това би ти било интересно - https://mikrotik.com/download/pdf/what_is_routeros.pdf
 12. Фактът, че отговаряш/те с нападки, когато се изразява мнение (явно във връзка с истината) - показва колко комплексиран/и, каква/и продажна/ни курва/и си/сте и колко вървежен ти/ви е "бизнесът". А ако си мислиш/те, че понятията "хакерство" и "киберсигурност" са пряко свързани само и единствено с DoS/DDoS атаките - показва колко ирелевантен/ни си/сте. За да започнеш бизнес, без значение легален или нелегален (в случая нелегален), трябва да имаш минимални познания по грамотност, култура, човещина, право, икономика, мениджмънт и търговия, а предполагам няма нужда да споменавам интернета (авторското право или цялото право на потребителите, кражбата, проявите и сигурността).. а, и също и да не си/сте особено известен/ни с предишни престъпления (изглежда, че имаш/те нещо общо с DoS/DDoS атаки към хора, машини или сървъри, сигурен съм, че някой ще може да го потвърди - жертва или свидетел), което на теб/вас ти/ви липсва.
 13. Google Cloud + ISPConfig, освен това да лъжеш, че машините ти са от OVH е подсъдимо, знаете ли?
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.