Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

apathchy

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно apathchy

 • Ранг
  Потребител

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. apathchy

  Отключване на Icloud

  @kenwood10 Ако хората, който предлагат тази услуга искат "една торба" пари, по скоро ще се случи отключването. Доста е рискова цялата операция и има голяма вероятност за неуспех, затова се искат такива пари. @Pulse Важното е, че имаш желание. Като ОС ще ползваме МакОС. Linux има малко проблеми със iTunes и не се държи адекватно. Всъщност по скоро iTunes не се държи адекватно, но това е друг въпрос. Отностно за части, ще ползваме оригинални части от производителя. Аз имам грижата за това (без въпроси ). Иначе като цяло iCloud предлага услуга забравена парола, но и за там ти трябва да знаеш поне тайните си въпроси или Security mail. И като последна възможност остава съпорта на Епъл. Там при наличие на документ за покупка със сигурност ти премахват iCloud-а.
 2. apathchy

  Отключване на Icloud

  Хубава тема. Поздравления за ресърча и инициативата. За съжаление и двата метода съм ги пробвал лично и потвърждавам, че НЕ РАБОТЯТ. Метод, който се доближава до показаните в клипчетата е със настройка на различен DSN сървър.Има лийкнати ип-та в Google.Мога и аз да предоставя при интерес и не злонамерена цел, разбира се. Успешен софтуерен метод(Лично тестван)е чрез блокиране на Baseband чипа и custom firmware, но това е вече доста по-задълбочена дейност. Ако @Pulse е навит може да направим един съвместен артикъл на тази тема(с детайли). Все пак най-успешния метод е хардуерния, но проблема е, че се изискват доста опитни ръце и поялник. @Pulse Прав си, че много хора се подлъгват от тези методи и всякакви такива публикувани информации от копърки.Важно е наистина да усъзнаят, че в много редки случай, някой, някъде може да премахне iCloud акаунт. Почти винаги при успех става дума за някакъв deep канал включват и човек от Apple Support. Изключително защитен е целия iCloud и доста бързо се реагира за запълването на някой дупка ако се открие такава. Всичко споделено е от първо лице.
 3. Найстина е доста добра и лично доста ми допадна. Не ми се вярвя да съжаляваш.
 4. Една книга точно в тематиката на форума. Етично Хакерство автор.Алексадър Цокев http://eh.ict-academy.bg/ Книгата е доста добро четиво, заслужава си да бъде прегледана. Достъпна е и примерна глава. Може да я разгледате тук -> http://eh.ict-academy.bg/uploads/Chapter15/EH_ch15.pdf.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.