Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

priqtel

Потребители
 • Мнения

  14
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

1 Последовател

Относно priqtel

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. priqtel

  Отключване на Icloud

  @toty420 гледал си клипчета но не си разбрал явно добре! Icloud се bypass като се направи прескачане не steup приложението от .ipsw на дадената версия, когато е null или 0 директно прехвърля към https://en.wikipedia.org/wiki/SpringBoard! Разбира се това не става винаги, реално ако тел е заключен при версия 1.2.3 ще се наложи да направите на версия 1.2.1 тоест downgrade! Преди до версия 4s можеше да ги bypass-неш през SSH но вече не става и само .ipsw при метод steup.app което се краква но има различни методи при дадена версия, при 6s plus трябва да редактираш steup.app там се иска SWIFT език които малко хора разбира, а ако телефона е вкара във черният лист забравете там става чрез платката на icloud и няма бъг който да ви помогне освен поялника! Успех със крака!
 2. Да разбирам че искаш да хакнеш на някоя мацка телефона, примерно тя е секси сервитьорка а ти пиеш кафе хоп хакваш го и пишеш как си секси?! Ако е това драсни тук ще видим дали е това или греша :).
 3. Kali всичко когато ме мързи да пиша.
 4. @d3k4z ако смяташ че при abv има сериозни хора за защита те явно не работят върху пощата Виж ако пробваш да кракнеш примерно сайт като american express няма да е ника лесно дори невъзможно, повече хакери правят някакви fishing методи и хакват сайтове за онлайн търговия които имат слаба защита и така събират данни. @Avatara а за xss бих казал че заема много добре 3-то място за сайтове, благодарение на xss ако е нещо към сайт стават много неща. Честно казано(написано), ако имаш и познания добри по nodejs може да направиш много неща от към xss SSL решава проблема с „човека по средата“, което не е малко, но не решава прблема напълно, понеже JS може да взима съдържание и да го пуска навън.
 5. Принципно тези неща стават без проблем, но ако сайта си има сериозни хора със знания от другата страна забрави за тези неща.... https://www.troyhunt.com/owasp-top-10-for-net-developers-part-9/
 6. Зависи от сертификата принципно. Иначе има начин : https://en.wikipedia.org/wiki/Man-in-the-middle_attack
 7. priqtel

  .exe Decompile ?

  Искаш да видиш кода на самата програма или да си редактираш нещо по нея като картинка и променлива от 1 на 0 Защото ако искаш код забрави това става бая трудно и се съмнявам че може да се прави на сериозни приложения, макар че има начини но това не е лесно както споменах по назад. Може да редактираш един вид като https://bg.wikipedia.org/wiki/Двоична_бройна_система , има много програми които го правят, примерно Resource Hacker,Hex Editor...
 8. priqtel

  Неприятната истина

  Много е лошо , гледам всеки втори иска да стане "хакер" ама никой не иска да чете просто ей така..... Нали направи някой XSS (<h1>Hacked By 1337 Kid...</h1>) и някоя union+select+all и готово хакер :х така не става. Когато им кажа , прочети тези две три книги, следва това: ОооооОоо не човек много е кажи ми кво да направя покажи ми как да го направи направи клипче да гледам е добре клипчето е за един случай ми как ще приложиш този метод за друг случай като там е друга променлива :Х
 9. priqtel

  Неприятната истина

  Ти си пЪлен НууБ хяхяях, шегувам се Прочем да , системата много лесно може да се кракне! Добре че е отворен код нещо което много тача .... та така искам да кажа(напиша) че всяка система е така няма сигурност има вярване за сигурност, ми какво е вярване ми да си направиш кода че да бъдеш спокоен че не е шитва, това не означава че не трябва да бъде тестван! Все пак и mac,iso и те лесно се хакват. Преди време имах един случай бяха ме викнали да оправя един проблем , голям сървър под линукс то направо си беше стая и цялото беше вързано и забавното е че бяха на важна институция.... имаше старо ядро на един от секторите тей като тя бяха на сектори и точно там беше проблема. Тоест винаги или ще е старо ядрото или просто нещо е пропуснато така че няма как да сте 100% сигурно а за хората които ползват тези термини най-вероятно са деца между 13/17 години... сега нормално е искам им се да са хакери разбирам ги, всеки малак човек някога си е вярвал и искал няма лошо в това само да се знаят границите.
 10. priqtel

  Серия проблеми с linux/kali

  Dual лоша идея съжалявам братленце , проблема се получава защото най-вероятно си дръпнал грешният kali релийз и се блъска.... проблем който и аз имах преди време. Слагаш само Kali или правиш следното ubuntu и дърпаш tools за kali. Заповядай: https://github.com/LionSec/katoolin
 11. priqtel

  .bat код ?

  Ето ти има и по яки методи но този е по лесен! http://www.visualdesigning.com/articles/how-to-create-autorun-usb-drive/
 12. priqtel

  Какво е криптиране и как работи?

  Ето приятели нещо полезно http://cacr.uwaterloo.ca/hac/
 13. priqtel

  Eternalblue-Doublepulsar

  Работи за всички пакети до 2016 година. Ако искате да се защитите Add-Remove Programs client method>disable SMB
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.