Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

singleface

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by singleface

 1. Здравейте, бих бил много благодарен ако някой може да ми помогне в следната насока.При разработване на проект на Visual Fox Pro... той е изключително зависим от регионалните настройки на Windowsa. Понеже програмата се рън-ва на много различни windows-и въпроса ми е следния. Има ли начин да му се заложат формати и т.н. с който да работи кода без да е зависим от тези регионални настройки на локалната машина? Благодаря предварително
 2. Ако ще се занимаваш и ти трябват basic познания. Препоръчвам https://mikrotik.unibit.bg/news/basic-concepts-of-routeros-book/ :)
 3. Пак ще ти препоръчам сравнително мирен и културен начин. Звъниш на ISP-то и го питаш как можеш да си правиш разни благинки (port forwarding, DHCP server and etc) и да ти предостави потребителски акаунт,администраторски такъв или да ти даде достъп до някакъв техен уеб интерфейс (както са например Виваком) за да можеш да си ги конфиш Поздрави
 4. Кое ти е ISP ? И то все пак би трябвало да ти е предоставило някакъв интерфейс за работа с опции на рутера. Опитай от там
 5. Каква музика обичате да слушате? Защо? При какви обстоятелства я обичате ? Какво слушате докато работите ? Това помага ли ви да се справите по-добре с работата според вас ?
 6. Този, който желае не да наеме така наречения "професионалист", "Специалист" или който както иска да му вика.... а иска да си го създаде и да знае какво е създал. Което вярвам ще му се отплати първо по-добре и по-качествено. Защото съм чул от един мъдър човек "Специалисти/Професионалисти се създават а не се наемат" А и говорим за проект за ентусиасти в свободното време което не пречи да го доведем до работещ продукт за свободния пазар макар и с образователна цел
 7. Ок. Аз приемам всякакви критики и т.н. Бих искал да се запозная с тезата и аргументите на memwarrior. На база какво го казваш ? Защо според теб е по-добре по конкретния начин и т.н. ? Също така ... къде видя големия проект да се развива от сам човек или пък да се говори за развитие от 1 човек ?
 8. Така първото нещо аз кат клиент ( малоумен но клиент), което бих подобрил е чисто във визуалната част. Бих сложил надписи кое какво е под всеки бутон или когато задържа мишката върху него без да го натискам да ми излиза за какво е. Например " Save"," Open document" и т.н.
 9. Разбира се Съвместния проект би бил доста интересен и образователен.
 10. Прекрасна статия! Без значение от къде е но наистина мисля, че е редно когато някой се е потрудил да уважим неговия труд като най-малкото кажем от къде сме взели инфото.
 11. Здравейте от мен Приемаме че съм млад и ентусиазирам тип, който желае да се научи да "коди" на Delphi истински програмни продукти. 1ви въпрос : Според вас как е по добре, да хваща малки проекти и да ги прави ? или да хване един много голям (комплексен) и да прави парче по парче от него ? 2ри въпрос : Източници на информация ? 3ти въпрос : Освен език за програмиране какво още е необходимо за да имаме например едно напълно работещо клиент-сървър приложение ? База от данни ( и каква) ? и т.н.
 12. Здравейте, моя въпрос е - Как/с какво се започва ? Изкарах CCNA и към момента желая да се насоча към Ethical Hacking/Pentesting, и въпроса е да започна ? Дали книги от сорта на "Етично Хакерство" на Александър Цокев са добре като за начинаещ ? Пример как някой от Вас е започнал и се е реализирал ?
 13. Може ли да попитам какви точно са тези "Писма"? и може ли малко повече инфо за тях или поне линк където да се поразровя??
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.