Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

singleface

Потребители
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно singleface

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Ако ще се занимаваш и ти трябват basic познания. Препоръчвам https://mikrotik.unibit.bg/news/basic-concepts-of-routeros-book/ :)
 2. Пак ще ти препоръчам сравнително мирен и културен начин. Звъниш на ISP-то и го питаш как можеш да си правиш разни благинки (port forwarding, DHCP server and etc) и да ти предостави потребителски акаунт,администраторски такъв или да ти даде достъп до някакъв техен уеб интерфейс (както са например Виваком) за да можеш да си ги конфиш Поздрави
 3. Кое ти е ISP ? И то все пак би трябвало да ти е предоставило някакъв интерфейс за работа с опции на рутера. Опитай от там
 4. singleface

  Музика

  Каква музика обичате да слушате? Защо? При какви обстоятелства я обичате ? Какво слушате докато работите ? Това помага ли ви да се справите по-добре с работата според вас ?
 5. Този, който желае не да наеме така наречения "професионалист", "Специалист" или който както иска да му вика.... а иска да си го създаде и да знае какво е създал. Което вярвам ще му се отплати първо по-добре и по-качествено. Защото съм чул от един мъдър човек "Специалисти/Професионалисти се създават а не се наемат" А и говорим за проект за ентусиасти в свободното време което не пречи да го доведем до работещ продукт за свободния пазар макар и с образователна цел
 6. Ок. Аз приемам всякакви критики и т.н. Бих искал да се запозная с тезата и аргументите на memwarrior. На база какво го казваш ? Защо според теб е по-добре по конкретния начин и т.н. ? Също така ... къде видя големия проект да се развива от сам човек или пък да се говори за развитие от 1 човек ?
 7. Така първото нещо аз кат клиент ( малоумен но клиент), което бих подобрил е чисто във визуалната част. Бих сложил надписи кое какво е под всеки бутон или когато задържа мишката върху него без да го натискам да ми излиза за какво е. Например " Save"," Open document" и т.н.
 8. Разбира се Съвместния проект би бил доста интересен и образователен.
 9. singleface

  видове сървъри

  Прекрасна статия! Без значение от къде е но наистина мисля, че е редно когато някой се е потрудил да уважим неговия труд като най-малкото кажем от къде сме взели инфото.
 10. Здравейте от мен Приемаме че съм млад и ентусиазирам тип, който желае да се научи да "коди" на Delphi истински програмни продукти. 1ви въпрос : Според вас как е по добре, да хваща малки проекти и да ги прави ? или да хване един много голям (комплексен) и да прави парче по парче от него ? 2ри въпрос : Източници на информация ? 3ти въпрос : Освен език за програмиране какво още е необходимо за да имаме например едно напълно работещо клиент-сървър приложение ? База от данни ( и каква) ? и т.н.
 11. singleface

  Нов сте? Статия за начинаещ pentester!

  Здравейте, моя въпрос е - Как/с какво се започва ? Изкарах CCNA и към момента желая да се насоча към Ethical Hacking/Pentesting, и въпроса е да започна ? Дали книги от сорта на "Етично Хакерство" на Александър Цокев са добре като за начинаещ ? Пример как някой от Вас е започнал и се е реализирал ?
 12. singleface

  Какво е криптиране и как работи?

  Може ли да попитам какви точно са тези "Писма"? и може ли малко повече инфо за тях или поне линк където да се поразровя??
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.