Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/20/2019 in all areas

 1. 1 point
  Благодаря. Много полезна информация.
 2. 1 point
  Искам да ви обесня една малко позната тема. Както съм споменал в заглавието, как става пробивът в cpanel след шел достъп? Когато злонамереният хакерът иска да направи повече зулуми след като е качил шел в даден сайт, той може да поиска да получи още повече привилегии. Файлът /home/jertva/.contactemail се презаписва с нов мейл адрес. После се отива на забравена парола в saitjertva.com/cpanel, паролата се променя и от там вече се влиза в cpanel. Разбира се, някои хостинги са премахнали опцията - забравена парола и номерът не минава. Все пак при наличие на cpanel в 80% от случаите, методът си работи.
 3. 1 point
  Значи толкова добри хакери като тези в живота си не бях виждал. : -D Като цяло доста добре са го направили и "уж" са про-та. Ебаси как за 45 мин им намерих бъг и ме човърка дали да не ги почна...... : D Тествай те сайта им да видите какъв е ...лол Ако им репортна да ми платят ще го направя да бъде по легалния начин. Само като погледнеш http://www.facebookhakvane.com/ , видя ли нещо от сорта на "http" , направо ме ловят нерите да тествам ш*бания им бокс . За това ще си остана в сферата да бъда WhiteHaT и няма да се занимавам... Стане ли някакъв проблем с тия пишете тук .......
 4. 1 point
  Лично говорих със "съпорта" (support) им, не съм срещал по глупав начин на изразяване за въпросите които го попитах Накрая ми отвърна с "Съсипваш ми вкуса на уискито", и смени темата като започна да разказва някаква история за негов приятел наркоман, направо излязох от сайта, някой "skid" го държи този сайт и си мисли че има шанс да пробие в "хакерският" бизнес, хаха.... По темата: Да, пълна измама!
 5. 1 point
  Правилно е да се пише слято – киберсигурност, защото това е сложно съществително име, чиито съставки са от чужд произход и първата не се употребява като самостоятелна дума в българския език. Холандия работи вече над третата си стратегия за киберсигурност. Гарантирането на киберсигурността става все по-важно за компаниите заради увеличаващия се брой атаки срещу компютърните мрежи. Забележка: В източника е посочено само правилото, на което се подчиняват подобни думи, не и конкретното съществително. В словника са включени други думи, образувани по същия модел: киберигра, киберпространство. Източник Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 52, т. 53.4.1; с. 321.
 6. 1 point
  Наистина гигантска база данни за MD5 hashes. https://hashkiller.co.uk/md5-decrypter.aspx
 7. 1 point
  Без да права реклама но поне в практиката ми най-добре се държи www.cmd5.org има и платена секция но общо взето е и доста free.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.