Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
  • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
  • Sponsored Ad

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 15.09.2018 in all areas

  1. 2 points
    Уязвимоста не е чак забравена. Намират се разни измислени системки да си изплюват дб-то чрез манипулация на кукенцата. Леко извън темата е но бъркането вътре в бисквитите може да послужи и за LFI, когато /proc/self/environ, access_log, error_log и там подобни не пробачкат. Чрез промяна на параметрите на url-то доста често кукитата се презаписват с различно съдържание. Един зловредно изменен линк изпратен на жертвата, може да инжектира html/javascript код в броузера и от там да се стигне до поразии като XSS или CSRF.
  2. 1 point
    Щом ти е приятелка, демек можеш да седнеш на PC-то или да чувъркнеш в телефона й. Най-добре е да й инсталираш шпионски софтуер/keylogger. Става за една секунда. Така ще можеш да четеш какво си пише не само в фейса но и на всякъде. Ще й получиш и всички паролки. Стана абв-то доста се стегнаха - недей така! А бе прав си! Все още си имам предубежденията.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.