Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11.07.2018 in all areas

 1. 2 points
  Ако сте на компютър с ограничени права, можете да получите Администраторски такива, само с отварянето на този bypasser. Bypasser-a е писан на JavaScript и Python. Когато го изтеглите, отваряте .exe файла (тъй като все още не съм закупил crypter на bypassera, ще Ви го засече като вирус, но повярвайте, че не е), след директно ще ви отвори cmd, с Администраторски права (e.g ще ви отвори cmd, директно в директорията на system32, което ще рече, че имате пълни права над компютъра). Ако теглите bypasser-a на Windows 10, defendera ви веднага ще го засече като троянски кон, но ако сте на компютър с ограничени права на guest, то дори и да има антивирусна, bypasser-a се добавя в изключенията за вируси. Програмата е написана от мен ! Линк за сваляне: nuclearbypasser
 2. 1 point
  За фон може да се направи нещо с кодове (в зелен или син цвят примерно) или нещо подобно.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Харесвам всеки жанр без народни песни и опера. Без музика не мога, зарежда ме позитивно. Да, музиката ми помага в работата определено.
 5. 1 point
  В прикачения файл. 802-01-18.pdf
 6. 1 point
  Как да се оттървем ? Затова е казано да не се отварят файлове, на които нямате особено голямо доверие. За да се оттървете от троянския кон, първо рестартирайте рутера, тъй като builder-ите на NanoCore, са само чрез local host, след което си изтеглете възможно най-добрата за Вас антивирусна програма (e.g avast,nod32, malwarebytes) и на никаква цена не изключвайте антивирусната си програма, нито windows defender-a, особено пък за да изтеглите някакъв вид файл. NanoCore backdoor nuclearsploit Този експлойт е намерен от мен, при правене на тестове с nanocore. Първо намерете къде се намира backdoor-a (или троянския кон), като пуснете Вашата антивирусна програма да сканира компютъра. След сканирането, намерете къде се е локализирала задната вратичка, след което я изчистете от антивирусната си програма. Като намерите файла, с който сте се заразили, натиснете десен бутон върху него, след това properties -> accessibility -> extensions и отворете опцията ''Rename file extension". Точно това е уязвимостта на RAT програмата. Последната стъпка е да добавите тройно разширение на builder-a (файла, с който сте се заразили) ,по Ваш избор. Пример: virus.exe.jpg.txt , virus.exe.pdf.psd ! След като направите това, ще Ви изпише virus.txt stopped working correctly (ще ви изпише третото разширение, тъй като сте го задали като default, и той не може да го приеме и отказва достъпа на отдалечената от Вас машина, която Ви контролира). После ще се затвори и го изтрийте/сложете в клетката за вируси. Автор на урока: nuclear bomb.
 7. 1 point
  Прави сте, че в днешно време рат програмите се използват с нелегална цел, но единственото нещо, което можем да направим, е да не отваряме файлове, с .exe разширения, а понякога и с двойно ( e.g 123.txt.exe, което ще ви покаже файла, като файл за четене, но отзад няма да ви покаже, че има .exe)
 8. 1 point
  Ами няма криптър, затова на Windows 10, на мен веднага ми го засече defendera и антивирусната, но в даскало си го качих на флашка, сложих я в компютъра, на който имах guest rights, и ми отвори директно cmd от директорията на c:\windows\system32 и смених направо паролата на администраторския акаунт, от net users :D.
 9. 1 point
  Можеш да получиш Администраторски права и без криптер, направих няколко теста преди няколко месеца и сканирах в Virustotal и все още е на 0. Само не искай да покажа как става защото е опасно понеже Антивирусните не го засича този метод дори и със сканиране в сайта Virustotal, понеже кодът се криптиран няколко пъти и е добре защитен и получаваш пълен достъп до компютъра с Администраторски права. Дали е RAT програма или Payload това няма значение.
 10. 1 point
  Този, който желае не да наеме така наречения "професионалист", "Специалист" или който както иска да му вика.... а иска да си го създаде и да знае какво е създал. Което вярвам ще му се отплати първо по-добре и по-качествено. Защото съм чул от един мъдър човек "Специалисти/Професионалисти се създават а не се наемат" А и говорим за проект за ентусиасти в свободното време което не пречи да го доведем до работещ продукт за свободния пазар макар и с образователна цел
 11. 1 point
  никъде несъм го видял. просто си задай въпроса кой ще наеме начинаещ кодер.
 12. 1 point
  Не е фарси. Има си бутон English. Секцията Programming има много компоненти КОМЕРСИАЛНИ на сорс. Несъм съгласен с тебе за голям проект: Големия проект не е за сам човек първо, второ един сериозен проект изисква най-малкото да се започне с архитектурата, функционалноста, GUI-то и най-накрая е кодването. Затова казах малко проектче - така казано еднопасово START -> DO -> END. Експириънс требва.
 13. 1 point
  А на който му се играе повече .... и има свободна изчислителна мощ може да си поиграе с факторизация на ключ. За целта поне аз непознавам по-добро от YAFU. https://sourceforge.net/projects/yafu/ Интересно е и няма много вземане/даване с другаря Ойлер като суха материя. Доста от математиката е направена на автоматични функции. Малко битови ключове до 128 бита ги издухва за минути.
 14. 1 point
  До седмица ще гледам да направя стилен дизайн.
 15. 1 point
  За да се предпазиш от такива атаки, трябва да знаеш как се работи с RAT програми.
 16. 1 point
  Сещам се за справка на едно - две места, но най-сигурният начин е да си изискаш справка на разговорите от оператора. Там няма да пише на кой е въпросният номер, но ще имаш доказателство за тормоза, чрез което да идеш в полицията и да подадеш жалба. До седмица две ще ти върнат отговор, къде и кой толкова е решил да се будалка. Другият вариант е социалното инженерство. Набираш досадника от друг номер и се надяваш да вдигне. Питаш за Гошо ама такъв няма и след това веднага задаваш въпроса с кой разговаряш и какво прави телефона му у този човек. Преди време така срещу 16 лв за справката открих скритият номер, който ме набираше и на кого / коя беше. Не съм стигал до полиция, просто си го поставих за цел.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.