Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Здравейте, Дайте съвет за избор на рутер, сега съм с Huawei hg8245 на А1 (na 100 mb съм, панелен апартамент с дебели стени), но е много зле, а пусне ли се и VPN още по лошо. Понеже е оптика, която влиза доректно в него съм решил да сложа рутер след този на А1. Спрял съм се на TP-Link Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C7 AC1750, но ми препоръчаха да си сложа това https://www.senetic.bg/product/UAP-AC-LR. Идеи...???
 3. Last week
 4. Здравейте! Искам да ви представя един Discord Server свързан изцяло към играта League of Legends. Надявам се темата няма да ми бъде изтрита от някой администратор или модератор. Какво може да намерите в сървъра? Като цяло се стремим да предложим всичко, за което си представяте. Което ще рече "турнири, подаръци, пачове, информация за модовете и като цяло да търсите хора за игра" но това определено не е всичко може да питате по добрите играчи за съвети. Сървъра не дели добри от лоши играчи всичките са добре дошли. Не подкрепяме троловете и ще ги мотивираме а ги гоним заради това, ще помоля да не тролвате ако дойдете а да се държите нормално и уважително с всеки един член от сървъра. Имаме и TFT дискусий които да ви помогнат в тактиките. Като цяло имаме всичко необходимо за играта, ще се радвам да се видим там. https://discord.gg/vrA9MHU ! Също така забравих да кажа ако сте стриймар или не само искате да споделите вашата социална мрежа с нас имаме рекламен раздел в които може да споделите и вашият сайт, проект, инстаграм и др. Ето и линк: https://discord.gg/vrA9MHU
 5. Здравейте колеги, От две седмици ми се налага да работя по конкретен проблем, свързан с анализа на експертни оценки в конфликтна ситуация. Това означава, че експертите са давали оценка в условия на неопределеност, ниска достоверност на изходните данни или липса на каквато и да било достоверност, нееднозначност и пр.. Знам, че за мнозина темата е напълно непозната, но ако трябва да бъда откровен може би това е "висшия пилотаж" при практическите решения, касаещи компютърната сигурност. Един от най-сериозните проблеми е, че липсва литература по въпроса, която да бъде достатъчно достоверна или да дава ефективни решения. Мисля, че основна причина за това е тежкият математически апарат (размита логика, математически анализ, приложна статистика, не-фактори, екстремална теория на графите и много методи, които са непознати дори за математиците в университета). Целта на тази тема е да ви запознае с един много малко познат аспект на компютърната сигурност. Повярвайте в момента в света има голямо търсене на специалисти в тази област, но такива към момента просто няма. Къде и за какво се използват подобни методи? Преди всичко в системите за отбрана. На практика всички съвременни ПВО решения са зависими от подобен вид решения. При сухопътните войски така би следвало да се определя избора на запасна позиция, както и да се решават важни логистични задачи. при артилерията - целеуказването. Мисля, че е излишно да споменавам за съвременните, автономни бойни системи. Друг спектър на приложение са финансовите анализи. За разлика от всичко, което в момента се предлага на пазара, тези системи са с изкючително висока ефективност и на практика нямат аналог. Те са основен инструмент на финансовите анализатори и ръководителите на компании в най-големите транснационаялни гиганти в Далечния Изток. Китай и Япония започват да градят програми за масовото им прилагане в малкия и среден бизнес. Европа и САЩ към момента чувствително изостават в това направление. За мен това е неразбираемо, защото фундаменталните принципи са разработвани от европейски учени. Но най-голямо приложение тези решения намират при разработката на контрамерки за противодействие на защитени кибернетични структури. Но преди да започнем с практиката ще е нужно сериозно да опознаем области от математическия анализ. Навярно мнозина си мислят, че това е нещо, което може да бъде пренебрегнато, но повярвайте това е сериозна грешка. Трябва много добре да познавате базовите принципи на тези механизми. Ако ги усвоите вие ще получите голямото предимство пред всички други специалисти. Вие не просто ще можете да предсказвате бъдещи събития, а ще може да ги контролирате. Сами ще се изумите от резултатите, които ще може да постигнете. Повярвайте, познанието е могъщо оръжие, което дава безгранична власт.
 6. Здравейте, може да ви звучи тъпичко, но винаги съм искал да зная коя OS е за предпочитане или по-добра ? благодаря предваритено PS: Aз съм с parrotOS, доста е лекичка и добра !
 7. Earlier
 8. Който има книгата на Александър Цокев "Етично хакерство " и я продава моля да пише.
 9. On 12/17/2018 at 11:20 AM, rutera said:

  Има свалени курсовете който са от софтуни, за етично хакерство сега който бяха април месец, и преди това който са със Васил Султанов. Това което имам  е презентации и видеа абе всичко. Защо бих ги споделил, защото Г-н Наков казва, че университета е създаден да се образоваме и да е достъпен и безплатен. Аз самият преди време исках да достъпя тези лекции като за това бих им платил само за линковете в youtube но така и не ми отговориха, затова намерих начин да си ги сваля безплатно. Като за това са информирани още преди година.

  Ако някой ги иска да пише. Публични линкове не, все пак сме на ръба ...

   

  здравейте , ако е възможно да ми изпратите курсовете, благодаря предварително

  1. Show previous comments  2 more
  2. rutera
  3. rutera

   rutera

   Има ги тук в форума като пост и коментар

  4. againstallodds

   againstallodds

   a imate li oshte takiva klipcheta ?

 10. Здравейте, Бих искал да попитам някой от вас чел ли е книгата на Александър "Цокев Етично Хакерсто" и ако е така , какво мисли те .
 11. Здравейте Въпросът ми е като се изтегли примерно прикачен с вирус файл на виртуална машина как се изследва за да се разбера какво прави или да му се види зловредния код ?
 12. Здравейте, Моля да ме извините но лично се познавам с д-р инж.Елица Гиева, която е международно признат експерт по нанотехнологии. Самият аз редовно участвам в научни форуми на различни звена, работещи за отбранителната индустрия на които се обсъждат и тези въпроси. И за да не бъда голословен, ето Ви официална публикация от последният международен, в който съм взел участие: http://www.aadcf.nvu.bg/scientific_events/dtf2019/ГеоргиТГерасимов.pdf Допускам, че под Ц++ Вие визирате C++. Това е програмен език, но да се пише на него "софтуер" за нанотехнологии е малко пресилено. Мисля, че имате погрешна представа за нанотехнологиите и къде се използват. Повярвайте в армията те почти не се използват, с много малки изключения. Основното им приложение е при т.н."'защитни покрития". Използват се също за стелки на обувки (поддържат постоянна температура на ходилото) както и в някои специализирани облекла (не позволяват изпотяване на свивката на коляното, както и пазят от изтиване първи и втори шиен прешлен). Много по-широко приложение нанотехнологиите намират в гражданската индустрия. Те се ползват при фасадни покрития, в хранително-вкусовата, текстилната и други индустрии. Използват се също за решаване на различни проблеми свързани с трибологията (наука за триенето и сцеплението). В тях няма нищо секретно, а още по-малко нещо, което може да навреди на някого. Нанотехнологии но от друг вид имаме в микробиологията. Повярвайте в internet понякога пише неща, които не съответстват на реалността. Така е и с филмите. Може да научите много повече за нанотехнологиите, както и за някои много интересни техни приложения, ако решите да прочетете някои научни публикации. Вътре ще намерите много интересни неща, и ще откриете за себе си неща, за които не сте подозирали. Науката е много увлекателна и много интересна. Но тя изисква усилия и последователност. Личният ми съвет е да не се доверявате на Google. Все пак те са търговции печелят от сензации и реклама, а не от нещо реално. С най-добри пожелания
 13. Може ли помощ?
 14. This python tutorial for beginners is based on the introductory Python course. so python is a high-level general-purpose programming language that is created by Guido van Rossum in 1991 and its main function is readability with significant whitespace. This language is widely used in application development because it offers dynamic typing and binding options. It is very simple to learn and developers can easily translate python code compare to another language. You must visit here to learn the basic function of python and advance python.
 15. Наскоро видях филм, наречен Crypto (2019). Става въпрос за търговия, хакване и други неща. Наистина е интересно и полезно, особено за мен, тъй като сега работя с компанията Instaforex, основана от Ildar Sharipov. Те имат много интересни бонуси и опции, можете да правите и спортни залози.
 16. Това с въпросоотговорната пунктуална логика май беше за социално инженерския раздел Не съм ги открил, имам инсталирано OpenCV, което не съм инсталирал аз и което маркира къде гледам в екрана, както и доста други неща, които има смисъл да изброявам Идеята на темата е, че без да изпадам в мелодраматични подробности, профилът на тея, които са правили това е долу горе оня същият банален на сярно-киселинните преследвачи и ако някой от един отдел на една 5буквена държавна структура, гледа отвреме на време в тоя форум, декларирам, че ще платя минимум 30% от сумата, която има да ми дава всеки осъден на този, който помогне за тази присъда
 17. Много отдавна търся хак за Clickertale 2.Да, вече опитах с Cheat Engine и не става.Може и аз да не правя нещата, както трябва, но е факт, че от години пробвам и не се получава! :(
 18. здравейте, имам въпрос за elemental battlegrounds... искам да попитам дали има шанс да се хакне, бих желал да имам, GEMS. благодаря предварително !
 19. струва ми се че някой работи за израелци
 20. Здравейте , нов съм в този форум. Та исках да разбера как мога да хакна сайта на даскалото ми.
 21. Работя като търговец в преглед на instaforex review https://www.instaforex.com/reviews_forex_traders Това е страхотна платформа, която предоставя професионални услуги за добив, индексиране и търговия.
 22. Имам въпсос: Твърсите, че в апартамента Ви има СРС-та. Вие ли ги открихте или това бе извършено от специализирана фирма?
 23. тази година има САНС760 в Берлин, ако някой ще ходи да се обади.
 24. Хехехехе. Страхотен тест за социално инженерство е това!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.