Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • ВНИМАНИЕ!
 • XAKEP.BG и TAD GROUP не подкрепят незаконните дейности. Моля, запознайте се с условията за ползване на този форум!

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Вчера
 2. Продавам дубликатор на сим карти общо взето няма какво да кажа толкова за него ще го видите на снимката цената е по договаряне пишете налично ако се интересувате.
 3. Facebook account

  Може да опиташ да му пуснеш RAT или по някъв начин да му вкараш key loger в компа без да види.
 4. Хакерски истории

  И всеки е спал поне един път в килия.
 5. Хакерски истории

  Интересно ми е до чуя ваши истории, докато сте "хаквали" някого и когато неизбежно са ви хванали, понеже на всеки му се е случило поне един път.
 6. Последната седмица
 7. Здравейте, бих искал да призова всеки тук който има booter, DDOS програми,инструменти.Идеята ми е след като всеки участник предприеме мерки за сигурност и анонимност по едно и също време да пуснем атака на някой голям сайт разбира се не като google или youtube а примерно на известен български онлайн магазин или форум или цс,майнкрафт верига и да по този начин да покажем кои сме и че са останали истински ддос групировки.Сега някой ще каже ще ни хванат ще влезем в затвора но трябва да се рискува понякога защо тогава изобщо сте направили този форум трябва да има някакво действие развитие то хакерството + си е престъпление.
 8. Penetration tester

  We are looking for a highly motivated penetration tester to help continue raising the bar on security. Are you a white hat or grey hat hacker who enjoy’s hard challenges and out of the box thinking? Have you used the famous tools to gather information about a network or tested the network security posture? Our Analysts possess the ability to evaluate operating systems, network protocols, network configurations, and network architectures for vulnerabilities. We are looking for any of the following experience: Working knowledge of Windows/Unix systems administration and security vulnerabilities Deep knowledge of network protocols (IPV6, DNS, HTTP, etc) and accompanying tools (Wireshark, TCPDump, etc) Understanding of network administration of Routers and Switching technology (CCNA a plus) Understanding of and the ability to perform penetration testing Understanding of penetration testing tools and techniques (Kali, Backtrack, Metasploit) Understanding of how malicious software works (malware, trojans, rootkits, etc) Previous experience with any of the following a plus: Forensics Intrusion Analyst System/Network Engineer Development experience using Python, Ruby, Perl, C, or C++ We would love to hear about your skills and your experience, as well as any questions you might have. If you think this position is for you, please send your CV! Apply with PM or directly at jobs.bg
 9. Днес е 2018 година, последното копие е било през 2015, а сайтът е бил заразен поне 3 месеца преди тяхното знание, що за компания е това? Онлайн магазините, които не използват онлайн разплащания обръщат повече внимание на сигурността от тези които използват. А си мислех, че българските онлайн магазини са несигурни за използване. В такъв случай единственото спасение е известието за транзакция за да може веднага човек да се обърне към банката иначе ще олекне с някоя друга заплата.
 10. Курс по криптография

  Здравейте, Да сте чували за курс по cryptology някъде в София? Имам интерес, но не намирам къде да изкарам такъв.
 11. Заявки за кракване на hashes

  Хехехехе да живеее еднопосочното криптиране и най-вече богатите на хешове бази с данни.
 12. Заявки за кракване на hashes

  Тъй като този пост е стар и надали авторът му ще го "кракне", реших аз да го "кракна" вместо него. 4c5c102b2360f1791cdd6ec3a45c90e8 MD5 : xakerbg
 13. Реализиране в Уеб-development

  Приятелю, по всяко едно време можеш да ми пишеш и да ме питаш за каквото и да е. Започни с логиката на HTML и CSS, защото какво е сървърен език, като PHP без познания за структурата на сайта и това как се визуализира той в браузърите!? Поиграй си с това и премини набързо през JavaScript и основните му структури, за да ти е после по-лесна работата с променливите, функциите и операторите в PHP. След, като се почувстваш готов за PHP то тогава започни с процедурният код. Напиши и създай приложения по проблеми, които мислиш че ще са ти интересни. Дали ще е анти спам решение или направо спамбот, то избора е твой. С времето ще се почувстваш готов и за ООП - но това е след доста време. Започни с процедурното писане и сам ще стигнеш до много изводи. Пиши ми ако имаш желание, проблем да ти помогна с идеи или някакви решения няма да имаш от моя страна.
 14. Реализиране в Уеб-development

  Когато аз учех, убивах цял ден в учене и честно казано не съжалявам. До couved1337, започни с видео уроци, щом знаеш английски език няма да попаднеш в дилемата с търсене на качествено българско съдържание. Да речем, че ще учиш PHP след като поразгледаш някой друг урок и схванеш концепцията на кода, пробвай сам без да използваш видео източник, научи се да използваш google така, че да работи за теб на 95% (той ще ти бъде спътник и след 10 години), не е срамно както повечето мислят - "Ти се занимаваш с това повече от 5 години и още търсиш решенията в интернет". Доста от решенията на твоите проблеми ще ги намериш в stackoverflow. Късмет!
 15. Тъй като аз не съм фен на книгите свързани с компютърна литература и главно учене на програмен език чрез книга, бих ти предложил да използваш YouTube, има клипове и на български. Моето мнение е - по-добре изхарчи парите си за някой курс, от колкото да си купуваш книги, повечето книги са "от програмист към програмист", а не както трябва да бъде "от програмист към читател", ако ме разбираш какво искам да кажа. Късмет!
 16. Как да хакнем ФБ !

  Здравейте! Разбирам че повечето от вас очакват да видят урок как да "хакнем" фб, но не. Всъщност ще обясня защо хората във този форум отказват да помогнат на потребителите да хакнат фб акаунти и каквито е други подобни молби. ----- ПРЕДЛАГАМ НА АДМИНИТЕ или МОДЕРАТОРИТЕ (@Bobi's Tutorials, @chapoblan) ДА ПОСТНАТ ТЕМАТА НЯКЪДЕ ГОРЕ ВЪВ ФОРУМА ДА МОЖЕ ТЕЗИ КОЙТО ПИТАТ ПОСТОЯНО ЕДНО И СЪЩО! Ако не сте разбрали т.н. сайт "XAKEP.bg" е форум за който предлага помощ от етични хакери ( това са лица, които извършват тестове, търсейки уязвимости в информационната система, работят често като консултанти.(info by: wikipedia)) тоест не очаквайте каквато и да е помощ свързана с криминални кибер престъпления. Също така съм 96,73% сигурен че, повечето от хората прегледали форума не са обърнали особено внимание на текста който го пише най долу в сайта (XAKEP.BG не подкрепя незаконните дейности. Моля, запознайте се с условията за ползване! Естествено понеже съм добронамерен потребител и мразя да оставам хората без надежди бих ви дал няколко жокера къде да потърсите помощ за такъв тип дейност (лично аз не подкрепям подобни тип действия и не съветвам да правите стъпките по долу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Естествено няма как да не спомена Тъмната страна на интернет т.н. Dark Web, Deep Web .... колкото и да е банално но там можете да намерите всякаква информация за това което търсите даже това е предостатъчно. Връзката до там става по следният начин изтегляте tor браузъра от тук - https://www.torproject.org/ и търсите това което ви трябва и отново повтарям ----- не съветвам да го правите или поне прочетете малко повече относно тази тема и каква отговорност носите за това!! Благодаря за вниманието!
 17. Продавам Android RAT !

  Продавам Android RAT, който е привейт и не са фрий програмките spynote и тн. Rat-а е напълно ефективен, и щом веднъж apk файла се инсталира на телефона, той се скрива и така жертвата няма как да се осъмни. Програмата ви дава пълен достъп до телефона на жертвата. Да звъните от номера на жертвата, да четете/изпращате смс-и, да четете съобщения (whatsapp,messenger,viber and etc..) ,кийлогър (keylogger),като цяло всичко. Rat файла разполага с криптър (не може да се засече от антивирусни програми). За цена ми пишете на лично съобщение.
 18. Начина по който пишеш е наистина труден за разбиране. За експлойта щом дава timeout най-вероятно IPто e грешно или порта не е отворен.
 19. Заявки за кракване на hashes

  4c5c102b2360f1791cdd6ec3a45c90e8 MD5
 20. Какво прави туй тук?
 21. 10 000 золота - 350 рублей ( В наличии 54 шт. ) 25 000 золота - 700 рублей ( В наличии 78 шт. ) По поводу покупки писать в telegram @salebcwot
 22. 10 000 золота - 350 рублей ( В наличии 54 шт. ) 25 000 золота - 700 рублей ( В наличии 78 шт. ) По поводу покупки писать в telegram @salebcwot
 23. 10 000 золота - 350 рублей ( В наличии 54 шт. ) 25 000 золота - 700 рублей ( В наличии 78 шт. ) По поводу покупки писать в telegram @salebcwot
 24. Търся хакер под наем. Тел. за контакт 0988669280 Явор
 25. Earlier
 26. Биткойн

  Всичко можеш да прочетеш в нета. С две думи, купувай, докато е малко.
 27. Safe mode Windows 10

  https://community.shaw.ca/docs/DOC-1017
 28. 2018 сме хора! Аз си правя backup но системата през 2 седмици, а пък да не говорим колко често трябва до го правят фирмите.
 1. Зареди още активност
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.