Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Вчера
 2. Определено филма те кара да се замислиш, дори е плашешто да си представя , че може да има реални такива изверги, което не е изключено.Има много богати хора със извратени хобита и има и такива които просто правят всичко за пари.
 3. sonny

  Hack Facebook Account Online

  Преди в shadow имаше за клониране на фб страница, но сега е премахната. Има ли начин да се направи подобна през shadow или е невъзможно. м Мисля, че беше фишинг или нещо подобно.
 4. chapoblan

  Как се става Security Tester

  Сертификатите са винаги в плюс и допринасят към CV-то на кандидатите, НО не са изискване поне в TAD GROUP. https://www.jobs.bg/company/240506
 5. На страницата hacker-bg.com всеки може да си наеме хакер, който да изпълни определена задача. Това ставашо съвсем лесно и анонимно. Специaлистите там предлагали голям брой услуги, срещу не много високо заплащане. Какво е хакер - Под хакер обикновено се разбира някой, който разбива определена компютърна система най-често с цел облага – независимо дали това е придобиването на информация, данни, присвояване на данни, създаване на неоторизирани / непозволени или изискани от поддържащите системата специалисти промени в системата, които често водят до нейния срив, недобра функционалност и т.н. Накратко в този сайт всеки може да намери помощ за: - Достъп до чужд фейсбук профил - Разбиване на АБВ и/или Gmail - Разпечатка на Виваком, А1, Теленор - Хакване на Viber, Instagram, WhatssApp - DDOS атака на сайт - DOS на мобилен или стационарен телефон - Изчистване на име в интернет пространството - Корпоративен шпионаж В природата на всеки човек е да иска да надникне там, където му е забранено. Наемането на хакер вече е по-лесно от всякога със създаването на този сайт. С използването на услугите на хакерите вие можете да сте сигурни във верността на вашата половинка, да изчистите името си, ако някой е публикувал лъжи по ваш адрес или да получите информация за вашите конкуренти. Всички поръчки и услуги се изпълняват с гарантирана анонимност, пишат на страницата. Източник: http://hotarena.net/skandalno-poiavi-se-sait-koito-predlaga-profesionalni-hakerski-uslugi
 6. Tesla предлага на изследователите по киберсигурност възможността да си тръгнат с чисто нов електрически седан Model 3, ако успеят да проникнат в колата и да открият уязвимости. Пролетното състезание на Trend Micro Inc., Pwn2Own Vancouver, кани изследователите по сигурността да разкрият недостатъци в уеб браузърите и корпоративния софтуер. За първи път тази година състезанието добави автомобилна категория, включваща най-новата кола на Tesla, пише "Форчън". Tesla стартира още през 2014 г. програма "награда за грешки", за да възнагради изследователите, които откриват и докладват недостатъци. Такива програми са често срещани в технологичната индустрия, но рядко в автомобилния бизнес. Това започва да се променя, тъй като все повече превозни средства са свързани с интернет, което ги прави уязвими за хакерство. "Разработваме нашите автомобили с най-високи стандарти за безопасност във всяко отношение, а работата ни с изследователската общност за сигурност е безценна за нас", заяви Дейвид Лау, вицепрезидент на софтуера за автомобили в Tesla. economic.bg
 7. @Sparrow от кой град си? Ако можех щях да помогна фрий ама на дали ще си ми близо.
 8. Последната седмица
 9. Нещо за да си спомним старите времена https://motherboard.vice.com/en_us/article/nepapk/ascii-pr0n-porn-predates-the-internet-but-its-still-everywhere-rule-34?utm_source=mbtwitter
 10. Предлагаю свои услуги по конструированию и проектированию чертежей
 11. kankardam

  Отговори на различни въпроси ...

  Здравейте! Искам да попитам възможна ли е по някакъв начин геолокация по IP адрес ако не точна, поне приблизителна? Пробвах с модула препоръчан от господин Avatar, но нищо не стана. Може би аз не съм направил нещо като хората.
 12. freeman987

  Лични данни

  Зададе наистина много въпроси, на които няма да отговоря а дори да се навия да го направя няма да е публично, каквото е питането ти. Има си лични съобщения и прочие ако толкова много те глозга нещо по темата.
 13. Cvetomirg

  Фишинг сайт

  Едно време преди около 12-тина години се занимавах като бях келеш. Но тогава нямаше 2FA auth, mobile protection и т.н.. защити, които обезсмислят много нещата, ако таргетваш популярни сайтове като фейсбуук и т.н.. Дори и тобстера сигурно ще може да направи един фишинг сайт. Теглиш страницата локално, формата за login води към youraction.php , и там save-ваш детайлите с един timestamp и това е цялата работа. Не се занимавай.
 14. Голяма благодарност за препоръките. В следващата версия ще има подписване и автоматична генерация на ключове. Идеята е твоя и авторското право ти принадлежи. Много, много благодаря.
 15. ItsValle

  Фишинг сайт

  Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!
 16. ItsValle

  Лични данни

  @freeman987 можеше ли да опишете как изглежда тази Ваша система? Какво има в нея? По-точно какви данни има? И например откъде сте намерил или "дръпнал" всички тези данни за които говорите?
 17. Earlier
 18. Pentester

  Фишинг сайт

  Вече елементарните фишинг методи не вървят, има различни професионални методи с които съм запознат (с цел защита). Това е нелегално, но е хубаво да се знаят методите и социалното инженерство защото точно това е най важното за да защитиш себе си и хората от тези атаки.
 19. ItsValle

  Фишинг сайт

  Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!
 20. Paskalis

  Фишинг сайт

  Здравейте , темата за фишинг сайтовете ми е доста интересна. Има ли хора с опит в това.?Как точно се правят?Ако темата не е за този раздел, моля да ме извините.
 21. againstallodds

  уебсайтове за хакване

  Бих се радвал, ако ми дадеш покана за регистрация 😊
 22. Здравейте, имам свободно време малко се разкарах от работа по ред причини и се замислям над това да стана pentester та се замислям какво ми е нужно за започването на работа. Гледам в jobs-а там имат горе долу следните изисквания В общи линии са това нещата който изискват всички. Въпроса е изискват ли се разни сертификати без който не може (става дума за прословутите CCNA, CCNP и др. който никога няма да ти влезат в употреба и от тях ще научиш някой основни неща който едва ли ще ги използваш е ежедневието си), нужен ли е опит по трудова книжка абе въобще ще съм благодарен на някой да сподели опит малко за да се ориентирам на някъде. Само да утоним зная как се конфи един juniper, cisco и какво е osi модел и защо се използва. Смятането на мрежите не ми е проблем, зная как се работи с arpspoof, mimtf, ettercap абе стандартните неща.
 23. nuclear bomb.

  Ограбиха ме!

  Най-добре преинсталирай устройството и смени паролите от друго.
 24. Pentester

  Ограбиха ме!

  Malwarebytes, ESET Online scanner, Zemana Anti-Malware, Avira pc cleaner, HitmanPro, Start Emergency Kit Scanner, Norton Power Eraser Това са най добрите сканиращи програми
 25. TheZero

  Ограбиха ме!

  Това, би трябвало да ти помогне: https://www.malwarebytes.com/mwb-download/
 26. martinp852

  Ограбиха ме!

  Каква програма да използвам за сканиране?
 27. Pentester

  Ограбиха ме!

  Здравей; Имаш инсталиран шпионски софтуер, сканирай с няколко програми телефона или компютъра си. Или направо преинсталирай системата.
 1. Зареди още активност
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.